Μαζί με το νέο τηλεοπτικό ξεκίνημα και τα «Καλημερούδια» που παρουσιάζει στο Mega η Ντορέττα Παπαδημητρίου φαίνεται πως υποδέχτηκε κάτι καινούργιο και στην προσωπική της ζωή.
Ο φακός του «ΟΚ» απαθανάτισε την παρουσιάστρια με τον νέο της έρωτα. Πρόκειται για τον αρχιτέκτονα Άλεξ Φραντζολίνι με τον οποίο η Ντορέττα «βγαίνει» εδώ και πέντε μήνες.
Οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσω κοινών γνωστών και τους τελευταίους μήνες είναι αχώριστοι.
![Ντορέττα Παπαδημητρίου: Ζει τον ερωτά της με έναν αρχιτέκτονα [εικόνες] | iefimerida.gr 0](/sites/default/files/styles/in_article/public/archive-files/do-1_8.jpg?itok=kOXV488q)
![Ντορέττα Παπαδημητρίου: Ζει τον ερωτά της με έναν αρχιτέκτονα [εικόνες] | iefimerida.gr 1](/sites/default/files/styles/in_article/public/archive-files/do-2_5.jpg?itok=ZTV9MGzz)
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο