Σάρωσε ο Παναθηναϊκός 3-1 τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα - iefimerida.gr

Σάρωσε ο Παναθηναϊκός 3-1 τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με μια επιβλητική εμφάνιση, που έδωσε πολλές υποσχέσεις για το φετινό πρωτάθλημα, ο Παναθηναϊκός σάρωσε 3-1 τον ΠΑΟΚ μέσα στην Τούμπα, χωρίς να του αφήσει ούτε μια χαραμάδα αμφισβήτησης της ανωτερότητάς του.

Οι πράσινοι προηγήθηκαν με 3-0 με γκολ των Κλέιτον (33'), Κουίνσι (56') και Λέτο (69') για να μειώσει ο Βιεϊρίνια στο 85' με πέναλτι που αμφισβητείται...

Η ομάδα του Φερέιρα έκανε την καλύτερη μέχρι στιγμής εμφάνισή της στο πρωτάθλημα, και ένα από τα καλύτερά του τα τελευταία χρόνια. Πήρε τα ηνία του αγώνα από το πρώτο λεπτό, κλείνοντας τους χώρους και έφτασε σε μια άνετη και δίκαιη δίκη. Το πρώτο γκολ ήρθε στο 33ο λεπτό με την καταπληκτική εκτέλεση φάουλ του Κλέιτον.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός έπαιζε τον ΠΑΟΚ όπως ήθελε, αποδίδοντας εκπληκτικό ποδόσφαιρο. Το 2-0 έγινε (μετά από τραγικό λάθος του Σνάουτσνερ και ασίστ του Κατσουράνη) με τον Κουίνσι στο 56'. Ο Λέτο, πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, έκανε για άλλη μια φορά την ποιοτική διαφορά και το τρίτο γκολ στο 69'.

Ο ΠΑΟΚ αντέδρασε μόλις στο 85' με πέναλτι του Βιεϊρίνια, το οποίο είδε μόνο ο διαιτητής Κουκουλάκης.

Το 3-1 είναι η μεγαλύτερη νίκη του Παναθηναϊκού στην Τούμπα. Είχε νικήσει με το ίδιο σκορ το 1966 και το 2000.

Να σημειωθεί ότι πριν τον αγώνα έγιναν σοβαρά επεισόδια με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ να συγκρούονται με αστυνομικές δυνάμεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ