Ο Μήτρογλου πρώτος Ελληνας σκόρερ στο Champions League με 15 γκολ - iefimerida.gr

Ο Μήτρογλου πρώτος Ελληνας σκόρερ στο Champions League με 15 γκολ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Κώστας Μήτρογλου έφτασε τα 15 προσωπικά γκολ στο Champions League, όσα κανένας άλλος Έλληνας παίκτης ή παίκτης ελληνικής ομάδας στην διοργάνωση.

Ο Μήτρογλου έφτασε τα 15 γκολ στο Champions League (17 συνολικά σε όλες τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις) και είναι ο Έλληνας παίκτης με τα περισσότερα γκολ στην διοργάνωση, συμπεριλαμβανομένων και των ξένων παικτών που φόρεσαν τις φανέλες ελληνικών ομάδων.

Το εντυπωσιακό με την περίπτωση του Μήτρογλου είναι πως για να πετύχει αυτά τα 15 γκολ στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση (σε ομίλους και προκριματικά) χρειάστηκε μόλις 37 παιχνίδια, κάτι που σημαίνει ότι βρίσκει εστία ανά 2,46 ματς, αριθμός εντυπωσιακός αν αναλογιστεί κανείς ότι δεν εκτελεί πέναλτι, αλλά και το γεγονός ότι τα πέτυχε με ομάδες (Ολυμπιακός, Μπενφίκα) που δεν σκοράρουν πολλά γκολ κάθε χρόνο στην διοργάνωση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ