Ο Τσιμάρας προαναγγέλλει ότι θα παραιτηθεί από διευθυντής της ΝΔ μετά τις εκλογές - iefimerida.gr

Ο Τσιμάρας προαναγγέλλει ότι θα παραιτηθεί από διευθυντής της ΝΔ μετά τις εκλογές

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θα παραιτηθεί από τα καθήκοντά του ο διευθυντής της Νέας Δημοκρατίας κ. Κ. Τσιμάρας αμέσως μετά την εκλογική διαδικασία της 20ης Δεκεβρίου για την ανάδειξη νέου αρχηγού.

Αυτό αποκάλυψε ο ίδιος μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1, όπου εξέφρασε για άλλη μια φορά τη δυσαρέσκειά του για τα πυρά που εξαπέλυσε εναντίον του ο κ. Β. Μεϊμαράκης. Σχετικά με τις εκλογές είπε ότι θα γίνει προσομοίωση ώστε να απόλυτα έτοιμοι για μια ομαλή διαδικασία και απήθυνε έκκληση στους νεοδημοκράτες να προσέλθουν στις κάλπες. Τέλος, σχετικά με τα οικονομικά του κόμματος δήλωσε ότι είναι διαφανή και όσοι υποψήφιοι πρόεδροι έχουν ζητήσει στοιχεία τα έχουν λάβει ενώ για την εξυπηρέτηση των δανειακών υποχρεώσεων του κόμματος δήλωσε ότι αυτές έχουν αυξηθεί λόγω της αύξησης των επιτοκίων αλλά και της μείωσης της κρατικής επιχορήγησης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τσιμαρας ΝΔ παραίτηση. εκλογές
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ