Άγριο έγκλημα σε βενζινάδικο στην Ηλεία - iefimerida.gr

Άγριο έγκλημα σε βενζινάδικο στην Ηλεία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δύο αδίστακτοι ληστές σκότωσαν σήμερα το μεσημέρι εν ψυχρώ έναν πρατηριούχο στην Ηλεία όταν ο τελευταίος προσπάθησε να αμυνθεί στην απόπειρα ληστείας.

Οι δύο άγνωστοι, φορώντας κουκούλες, πήγαν με ένα μηχανάκι στο πρατήριο βενζίνης του 65χρονου, προσποιούμενοι πως ήθελαν να βάλουν βενζίνη. Όταν ο βενζινοπώλης έπιασε την αντλία, οι δύο κατέβηκαν από τη μοτοσυκλέτα, τον πλησίασαν και επιχείρησαν να τον ακινητοποιήσουν.

Όπως φαίνεται, ο πρατηριούχος προσπάθησε να αντισταθεί με αποτέλεσμα ο ένας από τους δύο δράστες να τον γρονθοκοπήσει ενώ ο άλλος έβγαλε περίστροφο και τον πυροβόλησε μία φορά στην κοιλιά.

Στο άκουσμα του πυροβολισμού, οι συγγενείς του θύματος και κάτοικοι έτρεξαν να δουν τι συμβαίνει και, για αυτό το λόγο, οι δύο δράστες έφυγαν χωρίς τη λεία τους.

Ο πρατηριούχος τελικά εξέπνευσε και δίπλα από το άψυχο σώμα του, βρέθηκαν ο κάλυκας από τον πυροβολισμό και μερικά κέρματα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ