Συνολικά 9 ομάδες κυνηγούν απόψε την πρόκριση - Το φινάλε των ομίλων του Champions League - iefimerida.gr

Συνολικά 9 ομάδες κυνηγούν απόψε την πρόκριση - Το φινάλε των ομίλων του Champions League

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι όμιλοι του Champions League ολοκληρώνονται απόψε με τη διεξαγωγή της 6ης αγωνιστικής στους υπόλοιπους τέσσερις ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Πέντε εισιτήρια παραμένουν ανοιχτά.

Το παιχνίδι του Ολυμπιακού συγκεντρώνει αναμφίβολα όλα τα φώτα πάνω του. Οι ερυθρόλεκοι υποδέχονται την Άρσεναλ και μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά τα σενάρια πρόκρισης ΕΔΩ.

Εκτός πάντως από το παιχνίδι στο Φάληρο, υπάρχουν άλλα έξι παιχνίδια που κρίνουν εισιτήρια ενώ ουσιαστικά το μοναδικό αδιάφορο ματς είναι αυτό που διεξάγεται στο Ζάγκρεμπ ανάμεσα στην Ντιναμό και την Μπάγερν.

Στο «Μεστάγια» η Βαλένθια θέλει νίκη απέναντι στη Λιόν και παράλληλα ήττα ή ισοπαλία της Γάνδης εντός έδρας κόντρα στη Ζενίτ. Σε περίπτωση που οι δυο ομάδες ισοβαθμήσουν, τότε οι Βέλγοι παίρνουν την πρόκριση λόγω τους εκτός έδρας γκολ που είχαν σημειώσει απέναντι στους Ισπανούς.

Στη Ρώμη η Ρόμα χρειάζεται νίκη απέναντι στην Μπάτε Μπορίσοφ και έτσι θα αδιαφορεί για το τι θα κάνει η Λεβερκούζεν την ίδια ώρα απέναντι στην Μπαρτσελόνα. Στην ισοβαθμία με τους Γερμανούς, υπερτερεί ενώ η Μπάτε Μπορίσοφ χρειάζεται νίκη και παράλληλα ήττα ή ισοπαλία των Γερμανών από τους Ισπανούς για πάρει αυτή, την ιστορική πρόκριση.

Στον 7ο όμιλο γίνεται ένας πραγματικός χαμός. Τσέλσι, Πόρτο και Ντιναμό Κιέβου αναζητούν δύο εισιτήρια ενώ η Μακάμπι Τελ Αβίβ θέλει απλά να μην τερματίσει με μηδέν βαθμούς στη διοργάνωση.

Η Τσέλσι υποδέχεται την Πόρτο και με νίκη παίρνει το ένα εισιτήριο. Μπορεί να το πάρει ακόμη και με ισοπαλία, αρκεί η Ντιναμό να νικήσει την Μακάμπι Τελ Αβίβ να νικήσει και ο όμιλος να οδηγηθεί σε τριπλή ισοβαθμία.

Αν η Πόρτο πάρει τη νίκη, τότε παίρνει και την πρωτιά ενώ αν ηττηθεί ή φέρει ισοπαλία και την ίδια ώρα η Ντιναμό νικήσει, μένει εκτός.

Αναλυτικά το αποψινό πρόγραμμα - Όλα τα παιχνίδια στις 21:45

5ος Όμιλος
Λεβερκούζεν-Μπαρτσελόνα
Ρόμα – Μπάτε Μπορίσοφ

Συνολικά 9 ομάδες κυνηγούν απόψε την πρόκριση - Το φινάλε των ομίλων του Champions League | iefimerida.gr 0

6ος Όμιλος
Ντιναμό Ζάγκρεμπ-Μπάγερν Μονάχου
Ολυμπιακός – Αρσεναλ

Συνολικά 9 ομάδες κυνηγούν απόψε την πρόκριση - Το φινάλε των ομίλων του Champions League | iefimerida.gr 1

Ντιναμό Κιέβου-Μακάμπι Τελ Αβίβ
Τσέλσι – Πόρτο7ος Όμιλος

Συνολικά 9 ομάδες κυνηγούν απόψε την πρόκριση - Το φινάλε των ομίλων του Champions League | iefimerida.gr 2

8ος Όμιλος
Βαλένθια-Λιόν
​Γάνδη-Ζενίτ

Συνολικά 9 ομάδες κυνηγούν απόψε την πρόκριση - Το φινάλε των ομίλων του Champions League | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Champions League ομάδες πρόκριση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ