Χωρίς ασθενοφόρα η χώρα λόγω επίσχεσης εργασίας στο ΕΚΑΒ - iefimerida.gr

Χωρίς ασθενοφόρα η χώρα λόγω επίσχεσης εργασίας στο ΕΚΑΒ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ προχώρησαν στην κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους, καθώς η συνάντησή τους με τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη, αποδείχθηκε... άκαρπη.

Χωρίς ασθενοφόρα, λοιπόν, θα μείνει η χώρα από τις 9 Δεκεμβρίου και έως ότου βρεθεί κάποια λύση στα θεσμικά και οικονομικά προβλήματα των εργαζομένων.

Σε ανακοίνωσή τους, οι εργαζόμενοι του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας τόνισαν ««Δυστυχώς μετά και την συνάντηση που είχαμε με τον Αν. Υπουργό Υγείας κ. Πολάκη, στην οποία του είχαμε επισημάνει τόσο τα οικονομικά προβλήματα που παραμένουν σε εκκρεμότητα, όσο και τα θεσμικά προβλήματα που απασχολούν τους εργαζομένους μέχρι και σήμερα, δεν δόθηκε καμία απολύτως λύση».

Συγκεκριμένα, οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ δεν έχουν λάβει τις αμοιβές που δικαιούνται από τις εκτός έδρας υπηρεσίες τους από τον Δεκέμβριο του 2014 μέχρι και σήμερα, καθώς και αμοιβές από τα νυχτερινά και τις αργίες του Δεκεμβρίου 2014 και από τον Σεπτέμβριο 2015 έως και τον Νοέμβριου του 2015.

Κατά τη διάρκεια των κινητοποιήσεων, τα ασθενοφόρα θα μεταφέρουν μόνο τα επείγοντα περιστατικά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΚΑΒ επίσχεση εργασίας Υγεία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ