Ουρές χιλιομέτρων στην εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας - iefimerida.gr

Ουρές χιλιομέτρων στην εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας

Αθήνα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ουρές χιλιομέτρων έχουν σχηματίσει τα αυτοκίνητα λίγο πριν τη Λαμία τόσο αυτά που κινούνται επί της εθνικής οδού από Λάρισα προς Αθήνα όσο και εκείνα που προέρχονται από Καρδίτσα, Τρίκαλα και Κεντρική Ελλάδα με κατεύθυνση την Αθήνα.

Οι ουρές ξεπερνούν τα 5 χιλιόμετρα και η ταλαιπωρία έχει ξεκινήσει από τις 4 το απόγευμα, καθώς υπάρχει ιδιαίτερα αυξημένη κίνηση.

Το πρόβλημα εντοπίζεται σ' ένα μικρό τμήμα της εθνικής οδού μήκος 5 χιλιομέτρων λίγο πριν τη Λαμία, που δεν έχουν εξελιχθεί τα έργα της διαπλάτυνσης αναγκάζοντας τα αυτοκίνητα να μειώσουν ταχύτητα και να κινούνται σε ένα ρεύμα κυκλοφορίας. Έτσι τα αυτοκίνητα κινούνται με βήμα σημειωτόν και πίσω τους έχουν ακινητοποιηθεί σχεδόν σε μια απόσταση 5 χιλιομέτρων σε κάθε κλάδο κυκλοφορίας.

Λίγο πριν τις 6 το απόγευμα σημειώθηκε καραμπόλα τεσσάρων αυτοκινήτων στο 212ο χλμ, μεταξύ Λαμίας και Στυλίδας, στο ρεύμα προς Αθήνα. Έτσι οι συνθήκες της κυκλοφορίας προς την Αθήνα γίνονται περισσότερο δύσκολες, αφού τα 4 αυτοκίνητα που συγκρούστηκαν μεταξύ τους, προσκρούοντας το ένα στο άλλο, έχουν φράξει κυριολεκτικά το ρεύμα της εθνικής οδού προς Αθήνα, σ΄ εκείνο το σημείο και έχει σχηματιστεί ουρά που ξεπερνά τα 7 χιλιόμετρα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ