Χαμός στη Νορβηγία: Εφημερίδα πέθανε τον Αγιο Βασίλη -«Ηταν 226 χρόνων, η κηδεία του θα γίνει στις 18/12» [εικόνα] - iefimerida.gr

Χαμός στη Νορβηγία: Εφημερίδα πέθανε τον Αγιο Βασίλη -«Ηταν 226 χρόνων, η κηδεία του θα γίνει στις 18/12» [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πολλά παιδάκια στη Νορβηγία έκλαψαν με την είδηση πως ο αγαπημένος τους Αγιος Βασίλης πέθανε λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα.

Η νορβηγική εφημερίδα «Afterposten», σύμφωνα με το BBC, σε δημοσίευμά της ανέφερε πως ο Αγιος Βασίλης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 226 ετών, αφού είχε περάσει μια μακρά και έντονη ζωή.

«Ο αγαπημένος μας πατέρας των Χριστουγέννων πέθανε στις 3 Δεκεμβρίου 2015 στο Nordkapp. Είχε γεννηθεί στις 12 Δεκεμβρίου του 1788», έγραφε.

Η κηδεία, όπως σημείωνε, η εφημερίδα θα πραγματοποιούνταν στις 28 Δεκεμβρίου στο Παρεκκλήσι του Βορείου πόλου.

Χαμός στη Νορβηγία: Εφημερίδα πέθανε τον Αγιο Βασίλη -«Ηταν 226 χρόνων, η κηδεία του θα γίνει στις 18/12» [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Η δεύτερη μεγαλύτερη σε κυκλοφορία εφημερίδα, μετά τη γκάφα, δήλωσε πως εσωτερικές διαδικασίες δημιούργησαν το σφάλμα.

«Η Afterposten έχει αυστηρές κατευθυντήριες γραμμές τόσο για το περιεχόμενο όσο και για τη χρήση συμβόλων στις νεκρολογίες. Αυτή η διαφήμιση αποτελεί παραβίαση αυτών και δεν θα έπρεπε ποτέ να δημοσιευθεί», ανέφερε σε δήλωση της η εφημερίδα.

«Θα μάθουμε τι συνέβη», προσέθεσε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ νορβηγία Άγιος Βασίλης νεκρός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ