Η ώρα της κρίσης στο Champions League - Τελευταία αγωνιστική των ομίλων - iefimerida.gr

Η ώρα της κρίσης στο Champions League - Τελευταία αγωνιστική των ομίλων

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η 6η αγωνιστική του Champions League καθηλώνει το ενδιαφέρον αυτή την εβδομάδα. Σήμερα διεξάγονται τα πρώτα 8 παιχνίδια της τελευταίας προσπάθειας των συλλόγων να βρουν ένα εισιτήριο, το οποίο οδηγεί στη νοκ-άουτ φάση του θεσμού.

Ο 2ος όμιλος είναι αυτός που συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον αφού η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κινδυνεύει με αποκλεισμό μετά την ισοπαλία της προηγούμενης αγωνιστικής εντός έδρας με αντίπαλο την PSV Αϊντχόφεν. Η ομάδα του Λουίς Φαν Χάαλ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Βόλφσμπουργκ την ώρα που οι Ολλανδοί υποδέχονται την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Οι Γερμανοί μπορούν να πάρουν την πρόκριση και με ισοπαλία σε αντίθεση με τη Γιουνάιτεντ που χρειάζεται μόνο νίκη σε περίπτωση που η PSV επικρατήσει των Ρώσων στην Ολλανδία.

Αναλυτικά το πρόγραμμα

1ος Όμιλος
Ρεάλ Μαδρίτης - Μάλμε
Παρί Σεν Ζερμέν-Σαχτάρ

Ρεάλ και Παρί Σεν Ζερμέν έχουν πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση. Η ισπανική ομάδα έχει πάρει και την πρωτιά αφού υπερισχύει σε περίπτωση ισοβαθμίας. Μάχη θα δώσουν Σαχτάρ και Μάλμε για την 3η θέση που οδηγεί στο Europa League.

Η ώρα της κρίσης στο Champions League - Τελευταία αγωνιστική των ομίλων | iefimerida.gr 0

2ος Όμιλος
Βόλφσμπουργκ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
PSV Αϊντχόφεν-ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Η Βόλφσμπουργκ προκρίνεται ακόμη και με ισοπαλία. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χρειάζεται μόνο νίκη ή ήττα της PSV Αϊντχόφεν από την ΤΣΣΚΑ. Στη μεταξύ τους ισοβαθμία μένει εκτός. Οι Ολλανδοί με νίκη δεν ενδιαφέρονται για το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα.

Η ώρα της κρίσης στο Champions League - Τελευταία αγωνιστική των ομίλων | iefimerida.gr 1

3ος Όμιλος
Μπενφίκα-Ατλέτικο Μαδρίτης
Γαλατασαράι-Αστάνα

Μονομαχία στη Λισαβόνα για την πρωτιά του ομίλου. Στο άλλο παιχνίδι η Γαλατασαράι παίρνει την 3η θέση που οδηγεί στο Europa League ακόμη και με ισοπαλία απέναντι στην Αστάνα.

Η ώρα της κρίσης στο Champions League - Τελευταία αγωνιστική των ομίλων | iefimerida.gr 2

4ος Όμιλος
Σεβίλλη-Γιουβέντους
Μάντσεστερ Σίτι-Γκλάντμπαχ

Η Γιουβέντους χρειάζεται μια ισοπαλία απέναντι στη Σεβίλλη για να πάρει την 1η θέση του ομίλου αφού ακόμη και σε ισοβαθμία με την Μάντσεστερ Σίτι υπερισχύει έχοντας δύο νίκες. Σεβίλλη και Γκλάνμπαχ μονομαχούν για την 3η θέση με τους Γερμανούς να χρειάζονται μια ισοπαλία σε περίπτωση νίκης των Ισπανών.

Η ώρα της κρίσης στο Champions League - Τελευταία αγωνιστική των ομίλων | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Champions League ομάδες πρόκριση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ