Στην Αθήνα ο πρόεδρος της Αιγύπτου - Συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα - iefimerida.gr

Στην Αθήνα ο πρόεδρος της Αιγύπτου - Συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την πρώτη του επίσημη επίσκεψη στην Αθήνα θα πραγματοποιήσει σήμερα ο πρόεδρος της Αιγύπτου Αμπντέλ Φατάχ Αλ Σισί, με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να τον υποδέχεται στο Μέγαρο Μαξίμου στις 15:00 το μεσημέρι.

Ο πρόεδρος της Αιγύπτου αναμένεται στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι και θα συνοδεύεται από τον υπουργό Εξωτερικών Σαμέχ Σούκρι, τον υπουργό Επενδύσεων Ασφραφ Σαλμάν και τον υπουργό Πετρελαίων και Ορυκτών Πόρων Ταρέκ Ελ-Μόλλα.

Αρχικά, ο κ. Αλ Σισί θα επισκεφτεί το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη και εν συνεχεία θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο.

Την Τετάρτη θα πραγματοποιηθούν Διευρυμένες Τριμερείς Διαβουλεύσεις μεταξύ της Αιγύπτου, της Κύπρου και της Ελλάδας, ενώ θα ακολουθήσουν δηλώσεις στα ΜΜΕ του Αλέξη Τσίπρα, του Αμπντέλ Φατάχ Αλ-Σίσι και του Νίκου Αναστασιάδη.

Πριν από την τριμερή, θα προηγηθούν κατ' ιδίαν συναντήσεις του κ. Αλ-Σίσι με τον κ. Αναστασιάδη, του κ. Αναστασιάδη με τον κ. Τσίπρα και κατ' ιδίαν συνάντηση των τριών ηγετών.

Ο κ. Αλ- Σίσι θα έχει ακόμη συναντήσεις με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο, ενώ την Πέμπτη το θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ