Στο Παπούλια αύριο ο Τσίπρας - iefimerida.gr

Στο Παπούλια αύριο ο Τσίπρας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την πορεία της χώρας, μετά και τις πρόσφατες αποφάσεις της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ, θα εκθέσει στον πρόεδρο της Δημοκρατίας ο κ. Αλέξης Τσίπρας κατά την αυριανή συνάντησή του στις 13.30 μ.μ. με τον κ.Κ. Παπούλια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συνάντηση είχε συμφωνηθεί από την περασμένη Πέμπτη. Πηγές του ΣΥΝ τονίζουν ότι εκ των πραγμάτων θα συζητηθούν και τα γεγονότα που σημάδεψαν την επέτειο του ΟΧΙ στη Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις της χώρας.

Οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι ο κ. Τσίπρας θα αναφερθεί και στις πολιτικές εξελίξεις, ενώ προτίθεται να θέσει υπόψη του κ. Παπούλια και ζητήματα λειτουργίας της δημοκρατίας και τις ευθύνες της κυβέρνησης στο ζήτημα αυτό, θέμα που όπως ανέφεραν πηγές του κόμματος, αναδεικνύει σχεδόν σε κάθε ομιλία του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ το τελευταίο διάστημα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ