Λιάτσος: «Το δελτίο μου λείπει πολύ» - iefimerida.gr

Λιάτσος: «Το δελτίο μου λείπει πολύ»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο πρώην άνκορμαν της τηλεόρασης του STAR, Αιμίλιος Λιάτσος εξομολογήθηκε σε συνέντευξη που παραχώρησε σε περιοδικό πως το δελτίο ειδήσεων του λείπει πολύ.

Ο κ.Λιάτσος σε συνέντευξη του στο People δήλωσε πως οι ειδήσεις του λείπουν απίστευτα πολύ και κυρίως οι άνθρωποι με τους οποίους συνεργαζόταν καθημερινά. «Να φανταστείς κάθε βράδυ πάω δίπλα από τον Μαλέλη, στο κοντρόλ, και βλέπω το δελτίο από εκεί. Είναι δύσκολο έπειτα από τόσα χρόνια να σταματήσω ξαφνικά. Ακόμα και όταν είμαι σπίτι, εντελώς μηχανικά, στις 19.45 βάζω το Star και δεν κουνιέμαι. Μάλιστα κάθε πρωί στις 6.45 παίρνω τα νούμερα του δελτίου και τα μελετάω».

Υπενθυμίζεται πως ο κ.Λιάτσος είχε ζητήσει να λυθεί η συνεργασία του με το Star γιατί επιθυμούσε να αφιερώσει όλο του τον χρόνο στην εφημερίδα του Παρασκευή + 13.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ