Άνετη νίκη 3-0 για την ΑΕΚ κόντρα στην Καλλονή - iefimerida.gr

Άνετη νίκη 3-0 για την ΑΕΚ κόντρα στην Καλλονή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

H AEK έδωσε συνέχεια στο σερί νικών αφού επικράτησε εύκολα 3-0 της Καλλονής στο ΟΑΚΑ και παρέμεινε στη 2η θέση της βαθμολογία της Super League πίσω από τον Ολυμπιακό.

Η ομάδα του Γκουστάβο Πογιέτ μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε να ανοίξει το σκορ μόλις στο 4ο λεπτό με κεφαλιά του Τζεμπούρ.

Το γρήγορο γκολ βοήθησε τους γηπεδούχους να αποβάλουν το άγχος και στο 19ο λεπτό από την ωραία σέντρα του Ντίντακ, ο Αραβίδης δεν δυσκολεύτηκε με πλασέ να διαμορφώσει το 2-0.

Η ΑΕΚ παραχώρησε γήπεδο στην Καλλονή, η οποία απείλησε σε δυο περιπτώσεις την εστία του Μπαρόχα με τον τερματοφύλακα της Ένωσης να σώζει την ομάδα του ενώ ο Αραβίδης στο 62'με ωραίο γυριστό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Στο άλλο απογευματινό παιχνίδι της αγωνιστικής, ο Λεβαδειακός σημείωσε σπουδαία νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα με σκορ 1-0. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε ο Μίνγκας στο 67ο λεπτό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ καλλονή Super League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ