Λύτρωση για ΠΑΟΚ με Τζαβέλλα - Επικράτησε 2-1 του Πανιωνίου - iefimerida.gr

Λύτρωση για ΠΑΟΚ με Τζαβέλλα - Επικράτησε 2-1 του Πανιωνίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο ΠΑΟΚ έβαλε στοπ στο «τρένο» της Super League που ονομάζεται Πανιώνιος δίνοντας δίνοντας συνέχεια στις θετικές εμφανίσεις. Οι Θεσσαλονικείς έφτασαν στη δύσκολη επικράτησε με σκορ 2-1, με τον Τζαβέλλα να σκοράρει 11 λεπτά πριν το φινάλε.

Στο 12ο λεπτό ο Μακ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους νικώντας τον Διούδη με δεξί σουτ. Όσο περνούσε η ώρα, ο Πανιώνιος κέρδιζε μέτρα στο γήπεδο όμως ο ΠΑΟΚ κατόρθωσε να εντείνει την πίεσή του προς το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου.

Με το ξεκίνημα του 2ου μέρους, ο Οικονόμου ισοφάρισε για τον Πανιώνιο με απευθείας εκτέλεση φάουλ, γκολ το οποίο πάγωσε τους παίκτες του Ιγκόρ Τούντορ αφού οι Νεοσμυρνιώτες έδειχναν να ελέγχουν το ρυθμό. Στο 71΄ο Διούδης κράτησε το σκορ για την ομάδα του με εξαιρετική επέμβαση για να έρθει ο Τζαβέλλας στο 79΄και με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Κωνσταντινίδη για να διαμορφώσει το τελικό 2-1.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΟΚ Πανιώνιος Super League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ