Οι τρεις αριθμοί και ο...Τζόκερ που έδωσε ο Τσακαλώτος [βίντεο] - iefimerida.gr

Οι τρεις αριθμοί και ο...Τζόκερ που έδωσε ο Τσακαλώτος [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τρεις αριθμούς και έναν αριθμό Τζόκερ είπε στη βουλή, απευθυνόμενος στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος.

«Πρέπει να σας βοηθήσω σύντροφοι και συντρόφισσες του ΣΥΡΙΖΑ Εγώ θα σας πω τέσσερις αριθμούς και θα λέτε μόνο αυτούς τους τέσσερις αριθμούς, είναι τρεις αριθμοί και ένας τζόκερ. Είναι το 25, το 28 το 33 και το 50. Αυτούς θα λέτε από εδώ και πέρα. Το 25 είναι το ποσοστό που έπεσε εθνικό εισόδημα στα πέντε χρόνια διακυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, το 28 είναι η ανεργία, το 33 είναι το ποσοστό του πληθυσμού που είναι ή σε κατάσταση φτώχειας ή κινδυνεύει με φτώχεια" είπε ο κ. Τσακαλώτος, ενώ απευθυνόμενος σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ τόνισε: "Ο τζόκερ είναι 50 γιατί είναι οι ποσοστιαίες μονάδες που έχετε χάσει από τότε που ο δικομματισμός έπαιρνε πάνω από 80%».

Ακόμη και τον αθλητικογράφο Αντώνη Πανούτσο χρησιμοποίησε ο υπουργός Οικονομικών στην ομιλία του.

Συνεχίζοντας την κριτική του σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ μέσω των τεσσάρων ποσοστών που έδωσε για το τι συνέβη την περίοδο διακυβέρνησής των δύο κομμάτων, είπε: «Και όπως λέει ο μεγάλος αθλητικός σχολιαστής Αντώνης Πανούτσος οι Ιταλοί λένε για το ποσόδφαιρο ότι το σοβαρό αποτέλεσμα είναι το 1-0. Το 2-0 είναι λίγο υπερβολή να κουράζεσαι, το 3-0 και πάνω είναι αυτό που κάνουν οι Άγγλοι. Εσείς που είστε της ιταλικής σχολής μπορείτε να λέτε έναν ή δύο αριθμούς. Θα μου επιτρέψετε εγώ που είμαι της αγγλικής σχολής να λέω και τους τέσσερις αριθμούς. 25, 28, 33, 50».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τσακαλώτος ΤΖΟΚΕΡ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ