Ο Τζον Κέρι στο κέντρο της Αθήνας -Μπήκε σε ένα φούρνο, τον κέρασαν μελομακάρονα [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο Τζον Κέρι στο κέντρο της Αθήνας -Μπήκε σε ένα φούρνο, τον κέρασαν μελομακάρονα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τη χαρακτηριστική άνεση που τον διακρίνει ο Αμερικανός ΥΠΕΞ όχι μόνο φωτογραφήθηκε με ένα παπάκι στο χέρι αλλά μπήκε σε ένα φούρνο στο κέντρο της Αθήνας για να συνομιλήσει με τους ιδιοκτήτες του! Κάπου εκεί πήρε ως φίλεμα και ένα μελομακάρονο.

Η πρώτη στάση του Αμερικανού ΥΠΕΞ στην Αθήνα ήταν στο κέντρο της πόλης στην πλατεία Βικτωρίας όπου βρίσκεται η ΜΚΟ «Μέλισσες». Εκεί συνομίλησε με τους υπαλλήλους της ΜΚΟ αλλά και με πρόσφυγες που φιλοξενούνται εκεί, μιας και η ΜΚΟ ασχολείται αποκλειστικά με θέματα μεταναστευτικά. Ο Τζον Κέρι φωτογραφήθηκε με τις φιλοξενούμενος, χωρίς να διστάσει να χαμογελάσει στο φακό ακόμη και κρατώντας ένα κίτρινο παπάκι.

Ο Τζον Κέρι στο κέντρο της Αθήνας -Μπήκε σε ένα φούρνο, τον κέρασαν μελομακάρονα [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Και δεν σταμάτησε τις εκπλήξεις εκεί. Ο Αμερικανός ΥΠΕΞ βγαίνοντας από τα γραφεία της ΜΚΟ εντόπισε ένα κύριο που είχε βγει στο πεζοδρόμιο, έξω από το μαγαζί του, ένα συνοικιακό φούρνο και τον χειροκροτούσε. Και αμέσως τον πλησίασε, τον χαιρέτισε, ενώ αντάλλαξαν και μερικές κουβέντες. Κάπου εκεί παρενέβη και η κόρη του φούρναρη κερνώντας τον Τζον Κέρι ένα μελομακάρονο. Του εξήγησαν μάλιστα πως πρόκειται για ελληνικό χριστουγεννιάτικο γλυκό κι εκείνος το πήρε ευχαριστώντας, ενώ προφανώς, δεν δοκίμασε επί τόπου το φίλεμα, όσο νόστιμο και να φαινόταν.

Ο Τζον Κέρι στο κέντρο της Αθήνας -Μπήκε σε ένα φούρνο, τον κέρασαν μελομακάρονα [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μελομακάρονα Τζον Κέρι Αθήνα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ