Ισόπαλοι με τελικό σκορ 2-2 αναδείχτηκαν Ολυμπιακός και ΟΦΗ - iefimerida.gr

Ισόπαλοι με τελικό σκορ 2-2 αναδείχτηκαν Ολυμπιακός και ΟΦΗ

Ολυμπιακός
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο ΟΦΗ ανέτρεψε τα προγνωστικά στο «Καραϊσκάκη» και μολονότι βρέθηκε να χάνει με 2-0 από τον Ολυμπιακό, ισοφάρισε στο τελικό 2-2, στο πλαίσιο της 8ης ημέρας του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας. Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με τα γκολ των Τζιμπούρ (45') και Μιραλάς (62'), αλλά η ομάδα της Κρήτης κατάφερε να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας με τα τέρματα των Μάντζιου (71') και Γεωργίου (74').

Τα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας:

Παναιτωλικός-Ξάνθη 2-0

Μετά από πολύ καλή εμφάνιση ο Παναιτωλικός νίκησε με 2-0 τη Ξάνθη, στο πλαίσιο της 8ης ημέρας του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ λίγκας. Οι γηπεδούχοι πήραν τη νίκη με τα γκολ των Μητρόπουλου στο 35' και Ρότσα με πέναλτι στο 67΄. Η ομάδα της Ξάνθης αγωνίστηκε από το 65ο λεπτό με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Εντιμάρ.

Ατρόμητος-Πανιώνιος 2-1

Ο Ατρόμητος, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, κατάφερε να λυγίσει την αντίσταση του Πανιωνίου και να πάρει τη νίκη με 2-1, στο πλαίσιο της 8ης ημέρας του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ λίγκας. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Ηλίας Αναστασάκος, ο οποίος πέτυχε τα δύο γκολ (61' και 64') και ανέτρεψε την πρωτοπορία του Πανιωνίου, ο οποίος είχε προηγηθεί στο 57' με τον Σκέμπρι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ