«Αγκαλιά» με την πρωτιά ο Ολυμπιακός – Κέρδισε (73-63) την Αρμάνι Μιλάνο - iefimerida.gr

«Αγκαλιά» με την πρωτιά ο Ολυμπιακός – Κέρδισε (73-63) την Αρμάνι Μιλάνο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παρά τις απουσίες (Σπανούλης, Γιανγκ), παρά τον τραυματισμό του Λοτζέσκι κατά την διάρκεια του αγώνα, ο Ολυμπιακός κέρδισε με δυσκολία την Αρμάνι Μιλάνο με 73-63 στο ΣΕΦ για την Euroleague.

Ετσι, ο Ολυμπιακός πήρε την 7η νίκη του στον όμιλο και είναι «αγκαλιά» με την πρωτιά, ενώ ήδη έχει πάρει και την πρόκριση στο Top 16. Ο Ολυμπιακός επικράτησε της Αρμάνι Μιλάνο και έφτασε τις 12 σερί νίκες στην Euroleague και την Basket League.

Ούτε κατάλαβε κανείς πως πλησίασε το τριπλ-νταμπλ ο Χάκετ. Και όμως ο Ιταλός, κόντρα στην πρώην ομάδα του, ήταν κάτι παραπάνω από πολύτιμος. Με 9 πόντους, 8 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 8 κερδισμένα φάουλ ο τίτλος του MVP του αξίζει απέναντι στην πρώην ομάδα του.

Αγωνία στον Ολυμπιακό για τον Λοτζέσκι που αποχώρησε στο 3ο δεκάλεπτο με τραυματισμό, αλλά και για τον Σπανούλη ενόψει του Κυριακάτικου ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΣΕΦ.

Τα δεκάλεπτα: 14-13,25-29, 48-48, 73-63

Ολυμπιακός (Σφαιρόπουλος): Χάντερ 4, Παπαπέτρου, Στρόμπερι 16 (2), Τολιόπουλος 2, Μιλουτίνοφ 12, Πρίντεζης 11 (1), Αγραβάνης, Μάντζαρης 6 (1), Χάκετ 9, Λοτζέσκι 5 (1), Αθηναίου 8 (2).

Αρμάνι Μιλάνο (Ρέπεσα): ΜακΛιν 11, Λαφαγιέτ 6 (2), Αμάτο, Τσερέλα, Τσιντσιαρίνι 12 (2), Τζένκινς 12 (3), Χάμελ 7 (1), Μπάρατς 6, Σιμόν 9 (1).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός Αρμάνι Μιλάνο Euroleague
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ