Η Ενωση Κεντρώων διαψεύδει τα σενάρια και καταψηφίζει τον προϋπολογισμό - iefimerida.gr

Η Ενωση Κεντρώων διαψεύδει τα σενάρια και καταψηφίζει τον προϋπολογισμό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Ενωση Κεντρώων, θορυβημένη από τα σενάρια που κυκλοφόρησαν ότι βουλευτές της θα υπερψηφίσουν τον προϋπολογισμό, έσπευσε να τα διαψεύσει δηλώνοντας κατηγορηματικά ότι άπαντες θα τον καταψηφίσουν.

Σε μια άκρως «τηλεοπτική» κίνηση, σύσσωμη η ΚΟ της Ενωσης Κεντρώων, έσπευσε στο περιστύλιο της Βουλής, την ώρα που ήταν σε εξέλιξη τα κεντρικά δελτία ειδήσεων και έκανε δήλωση ότι αφενός ζητά οικουμενική κυβέρνηση με την συμμετοχή απαραιτήτως και της ΝΔ και την επάνδρωσή της αποκλειστικά από τεχνοκράτες, αλλά και πως θα καταψηφίσει τον προϋπολογισμό.

Αναλυτικά όσα είπε ο επικεφαλής της ΚΟ της Ενωσης Κεντρώων στη Βουλή:

«Η ΚΟ στηρίζει την άποψη του Βασίλη Λεβέντη για οικουμενική κυβέρνηση με την υποχρεωτική συμμετοχή της Νέας Δημοκρατίας και τεχνοκρατών. Η θέση του κόμματος περί οικουμενικής ισχύει τουλάχιστον για 30 χρόνια, όπως είχε αναφέρει και στον Γιώργο Παπανδρέου και τον Αντώνη Σαμαρα και αυτό αποδεικνύεται από το ότι η Ενωση Κεντρώων ήταν αποκλεισμένη από τα ΜΜΕ. Η κοινοβουλευτική ομάδα έχει δηλώσει πως καταψηφίζει συνολικά τον προϋπολογισμό, καθώς θα οδηγήσει τη χώρα σε δυσμενή κατάσταση».

Σε σχετική ερώτηση με αφορμή τις πληροφορίες, περί υπερψήφισης του προϋπολογισμού, ο κ. Γιώργος Καρράς τις διέψευσε κατηγορηματικά: «Δεν υπάρχει περίπτωση κανείς βουλευτής μας να ψηφίσει θετικά. Είμαστε συμπαγής Κοινοβουλευτική Ομάδα και όλοι θα καταψηφίσουμε τον προϋπολογισμό».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ένωση Κεντρώων προϋπολογισμός Βουλή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ