Πρόκριση με 6αρα για τον ΠΑΟΚ στα Χανιά [βίντεο] - iefimerida.gr

Πρόκριση με 6αρα για τον ΠΑΟΚ στα Χανιά [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο ΠΑΟΚ μετά το διπλό που έκανε στην Μυτιλήνη, πήγε στα Χανιά με σκοπό να «καθαρίσει» την πρόκριση του στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο «δικέφαλος του Βορρά» εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα από την αποβολή του Μπριλάκη στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου πέρασε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Χατ τρικ ο Σάμπο, ένα γκολ και τρεις ασίστ από τον Ζάιρο, τα υπόλοιπα δύο σημείωσαν οι Πέλκας και Μυστακίδης για το τελικό 2-6.

Η βαθμολογία στον 3ο όμιλο:
1.ΠΑΟΚ 6
2.Χανιά 3
3.Πανθρακικός 3
4.Ολ.Βόλου 0

Χάρη σε τέρμα του Μπατιόν στο 18ο λεπτό, η Βέροια επικράτησε 1-0 της Καλλιθέας και έτσι «πάτησε» στην κορυφή του έκτου ομίλου του Κυπέλλου Ελλάδας, μαζί με τον Ατρόμητο. Στην προσπάθεια παραμονής στη Super League θα στρέψει -θέλοντας και μη- την προσοχή του ο Παναιτωλικός. Παρά τα προβλήματά του, ο Εργοτέλης λύγισε 3-2 τους Αγρινιώτες και τους απέκλεισε απ’ το Κύπελλο. Με μεγάλη ανατροπή η Καλλονή επικράτησε 2-1 του Πανσερραϊκού στην δεύτερη αγωνιστική του όγδοου ομίλου του Κυπέλλου Ελλάδας και πήρε σαφές προβάδισμα για την πρόκριση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΟΚ Χανιά Κύπελλο Ελλάδος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ