Το φόρεμα των 30 ευρώ της πριγκίπισσας Σάρλοτ [εικόνες] - iefimerida.gr

Το φόρεμα των 30 ευρώ της πριγκίπισσας Σάρλοτ [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι πρώτες φωτογραφίες της πριγκίπισσας Σάρλοτ, που έδωσε στη δημοσιότητα η Κέιτ Μίντλετον, έκαναν το γύρω του Διαδικτύου. Οπως ήταν φυσικό, όλοι αναρωτήθηκαν τι ρούχο φορούσε η χαριτωμένη μικρούλα.

Το Hello!Online έψαξε και κατάφερε να βρει ποιας εταιρείας και τι κόστος είχε το φλοράλ φορεματάκι της. Το ρούχο ανήκει στην ισπανική εταιρεία m&h, η οποία ειδικεύεται στα παιδικά ρούχα. Η τιμή αυτού 30 ευρώ.

Λέγεται πως η νταντά της πριγκίπισσας Σάρλοτ και του πρίγκιπα Τζορτζ, Μαρία Τερέσα Τιούριον Μποράλλο, αγόρασε το φόρεμα από την πόλη Βαγιαδολίδ.

Κάθε κομμάτι της m&h δημιουργείται στο χέρι με ισπανικό ύφασμα. Η ιδιοκτήτρια της Μαργαρίτα ανέφερε πως κάθε ρούχο βγαίνει σε λίγα κομμάτια, οπότε το φλοράλ φορεματάκι της μικρούλας είναι ένα από τα λίγα.

Οταν το μωρό είχε φύγει από το μαιευτήριο στην αγκαλιά του πρίγκιπα Ουίλιαμ και τη Κέιτ , φορούσε καπελάκι του Ισπανού σχεδιαστή Irulea, που το αγόρασε και πάλι η νταντά της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΣΑΡΛΟΤ φόρεμα τιμή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ