Η απάντηση της Δούρου στη Γεννηματά: Περισσότερη υπευθυνότητα - iefimerida.gr

Η απάντηση της Δούρου στη Γεννηματά: Περισσότερη υπευθυνότητα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Θα περίμενε κανείς από την πρώην υπερνομάρχη Αττικής του ΠΑΣΟΚ από το 2002 ως το 2007, περισσότερη υπευθυνότητα και το κυριότερο: περισσότερη μνήμη» το σχόλιο της Ρένας Δούρου τις δηλώσεις σχετικά με την αντιπλημμυρική προστασία που έκανε η Φώφη Γεννηματα.

«Είναι φανερό ότι δεν διαθέτει τίποτε από τα δύο και προτιμά τις άνευ ουσίας 'περιοδείες' δημοσιότητας, σχολιάζοντας ανερυθρίαστα τις χρονίζουσες αντιπλημμυρικές ελλείψεις των ετών και της δικής της απραγίας και αβελτηρίας» σημειώνει η περιφερειάρχης Αττικής απαντώντας στη δήλωση της Φώφης Γεννηματα που έλεγε ότι, θα θρηνήσουμε θύματα στη Δυτική Αττική αν ξεκινήσουν οι βροχές, μετά από επίσκεψή της στην περιοχή.

«Από το δε δήμαρχο, θα επιτελούσε πραγματικά την αποστολή για την οποία τον εξέλεξαν οι δημότες, αν, αντί να παίζει το ρόλο του κομπάρσου σε κομματικά events, όπως το σημερινό, επεξεργαζόταν και κατέθετε προς έγκριση στην Περιφέρεια, τις αντιπλημμυρικές μελέτες που χρειάζεται η πόλη του» κατέληξε η Ρενα Δούρου τονίζοντας ότι την ίδια στιγμή οι πολίτες γνωρίζουν ότι η Περιφέρεια Αττικής εργάζεται με σύστημα και σοβαρότητα, χωρίς τυμπανοκρουσίες, για την προώθηση όλων των απαραίτητων για την αντιπλημμυρική προστασία έργων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ