Γεροβασίλη: Φλερτ με τον Λεβέντη δεν υπάρχει - iefimerida.gr

Γεροβασίλη: Φλερτ με τον Λεβέντη δεν υπάρχει

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κατηγορηματική ότι «φλερτ με το Λεβέντη δεν υπάρχει» εμφανίστηκε σε ραδιοφωνική συνέντευξή της η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη, διευκρινίζοντας ότι είναι άλλο πράγμα η στήριξη νομοσχεδίων στη Βουλή και άλλο πράγμα η συνεργασία.

Δεδομένης και της… σκόνης που σήκωσαν οι αρχικές της δηλώσεις εντός της εβδομάδας, η κ. Γεροβασίλη έσπευσε να πει ότι «κυβερνητική συνεργασία και οικουμενική δεν πρόκειται να συμβεί», ενώ χαρακτήρισε και προσωπική άποψη τα όσα είπε ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης.

«Κόκκινη γραμμή να μην μειωθούν οι συντάξεις»
Μιλώντας στον real fm για το ασφαλιστικό, επιβεβαίωσε την είδηση ότι θα έρθει προς ψήφιση στα μέσα Ιανουαρίου και τόνισε: " το 1% του ΑΕΠ είναι εγγεγραμμένο και είναι δέσμευσή μας, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα φύγει από τις συντάξεις. Το ένα είναι οι πρόωρες και το δεύτερο είναι η αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών". Επέμεινε, δε, ότι "έχει χαραχτεί κόκκινη γραμμή για μη μείωση των συντάξεων και επ' αυτού ζητάμε στήριξη".
Απαντώντας τέλος στα περί εξόδου της χώρα από τη Σένγκεν, είπε πως "η ελληνική κυβέρνηση τηρεί όλα όσα έχει αναλάβει με τους εταίρους σε όλα τα επίπεδα". Ανέφερε ότι "διασπείρονται διάφορες ανακρίβειες για όλο αυτό, σχετικά με αναπαραγωγή από μερίδα των ΜΜΕ στη χώρα μας", εξηγώντας ότι η Ελλάδα έχει δεχτεί τη βοήθεια της frontex, αλλά σε επίπεδο καταγραφής.
Τέλος, εμφανίστηκε σύμφωνη με τη δήλωση του Δημήτρη Αβραμόπουλου ότι η κυβέρνηση πρέπει να επιταχύνει, αφήνοντας ωστόσο αιχμές, καθώς όπως είπε η χώρα έχει ξοδέψει 1δις ευρώ εκτός προϋπολογισμού( για το προσφυγικό) και έχει πάρει μόνο 30εκατ. ευρώ βοήθεια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ