Γεννηματά: Θα θρηνήσουμε θύματα στη Δυτική Αττική αν ξεκινήσουν οι βροχές - iefimerida.gr

Γεννηματά: Θα θρηνήσουμε θύματα στη Δυτική Αττική αν ξεκινήσουν οι βροχές

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για έλλειψη αντιπλημμυρικής προστασίας στη δυτική Αθήνα, κατηγόρησε την κυβέρνηση και την περιφερειάρχη Αττικής, η Φώφη Γεννηματά κατά την επίσκεψη της σε περιοχές του Καματερού και των Αγίων Αναργύρων.

Γεννηματά: Θα θρηνήσουμε θύματα στη Δυτική Αττική αν ξεκινήσουν οι βροχές | iefimerida.gr 0


«Εδώ στους Αγίους Αναργύρους και στο Καματερό, βλέπουμε την αδράνεια της κυβέρνησης και του Κράτους. Η κατάσταση είναι επείγουσα. Θα θρηνήσουμε θύματα αν ξεκινήσουν οι βροχές» σημείωσε η κυρία Γεννηματα.

«Καλά θα κάνουν ο υπουργός Υποδομών και η Περιφερειάρχης να αφήσουν τα μεταξύ τους «μαχαιρώματα» και να αναλάβουν τις ευθύνες τους να δράσουν άμεσα, για να ολοκληρωθεί ο σχεδιασμός και η θωράκιση της αντιπλημμυρικής προστασίας της δυτικής Αθήνας. Ο σχεδιασμός έχει ξεκινήσει από χρόνια από το ΠΑΣΟΚ, αλλά χρειάζεται να ολοκληρωθεί και να αξιολογηθεί όλο το έργο που έχει γίνει, προκειμένου να φτιάξουμε ένα σύγχρονο master plan και να μην ξαναδούν οι κάτοικοι της περιοχής να καταστρέφονται οι περιουσίες τους και κυρίως να μην κινδυνέψουν και άλλες ζωές» κατέληξε.

Η Φώφη Γεννηματά συνοδευόμενη απο τους βουλευτές Γιάννη Μανιάτη και Δημήτρη Κωνσταντόπουλο, το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου Μανώλη Όθωνα και τον υπεύθυνο του Τομέα Υποδομών Γιάννη Οικονομίδη, επισκέφθηκε περιοχές της Δυτικής Αθήνας.

Κατά την επίσκεψη της βρέθηκε και στο 4ο Κέντρο Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων στους Άγιους Ανάργυρους, όπου ξεκαθάρισε για ακόμα μια φορά ότι η Δημοκρατική Συμπαράταξη δεν πρόκειται να ψηφίσει καμία μείωση στις συντάξεις.

Την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ συνόδευσαν ο δήμαρχος Αγίων Αναργύρων – Καματερού Νίκος Σαράντης, ο πρώην δήμαρχος Βασίλης Κουκουβίνος, δημοτικοί σύμβουλοι και εκπρόσωποι φορέων της περιοχής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Φώφη Γεννηματά ΠΑΣΟΚ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ