Εγκλημα στην Αίγινα: Οι δράστες έκαψαν ζωντανούς την 71χρονη και τον ανιψιό της - iefimerida.gr

Εγκλημα στην Αίγινα: Οι δράστες έκαψαν ζωντανούς την 71χρονη και τον ανιψιό της

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοκαριστικά είναι τα στοιχεία που έρχονται στο φως για τη δολοφονία της ηλικιωμένης και του ανιψιού της στην Αίγινα. Οπως προκύπτει, οι δράστες τους έκαψαν ζωντανούς.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, ο ή οι δράστης/ες κλώτσησαν την ηλικιωμένη στο κεφάλι αλλά και στον κορμό της με αποτέλεσμα να της σπάσουν τα πλευρά, ενώ χτύπησαν τον ανιψιό της στο κεφάλι. Και οι δυο τους έπεσαν αναίσθητοι. Ο ή δράστης/ες στη συνέχεια μετέφεραν και τα δύο θύματα στο υπνοδωμάτιο, όπου τους έβαλαν φωτιά.

Από την ιατροδικαστική εξέταση δεν προκύπτει ότι τους περιέλουσαν με οινόπνευμα, αλλά ότι ο/οι δράστης/δράστες τους έβαλαν φωτιά στα ρούχα, ενώ ήταν ακόμη ζωντανοί, με αποτέλεσμα να βρουν φριχτό θάνατο από ασφυξία, λόγω των καπνών που εισέπνευσαν.

Το ένα από τα δυο θύματα, μάλιστα, απανθρακώθηκε πλήρως. Το πόρισμα του ιατροδικαστή θα ολοκληρωθεί με τα αποτελέσματα των τοξικολογικών και ιδεολογικών εξετάσεων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ έγκλημα Αίγινα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ