Νέες συλλήψεις κορυφαίων στελεχών της FIFA - Τους έπιασε στον ύπνο η ελβετική αστυνομία [εικόνες] - iefimerida.gr

Νέες συλλήψεις κορυφαίων στελεχών της FIFA - Τους έπιασε στον ύπνο η ελβετική αστυνομία [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η αστυνομία της Ελβετίας προχώρησε στη σύλληψη 12 στελεχών της FIFA τα ξημερώματα σε πολυτελές ξενοδοχείο της Ζυρίχης με την κατηγορία της δωροδοκίας. Ανάμεσα στους συλληφθέντες, ήταν οι πρόεδροι των συνομοσπονδιών Λατινικής και Βόρειας/Κεντρικής Αμερικής και Καραϊβικής.

Το σκάνδαλο διαφθοράς παίρνει ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις. Μετά την αρχική επιχείρηση των αστυνομικών δυνάμεων τον περασμένο Μάιο, η οποία είχε ως αποτέλεσμα να βρεθούν μπλεγμένα ορισμένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της FIFA, οι αρχές έκαναν νέο «ντου» σε πολυτελές ξενοδοχείο της Ζυρίχης σχεδόν με τον ίδιο τρόπο.

Ήταν λίγο μετά τις 06:00 τα ξημερώματα, όταν εισέβαλλαν στο ξενοδοχείο, έχοντας ένταλμα σύλληψης για 12 στελέχη της FIFA. Ανάμεσά τους φέρεται να είναι ο πρόεδρος της συνομοσπονδίας Λατινικής Αμερικής, Χουάν Άνχελ Ναπούτ, αλλά και ο ομόλογός του της Βόρειας/Κεντρικής και Καραϊβικής, Αλφρέδο Χάβιτ.

Νέες συλλήψεις κορυφαίων στελεχών της FIFA - Τους έπιασε στον ύπνο η ελβετική αστυνομία [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Νέες συλλήψεις κορυφαίων στελεχών της FIFA - Τους έπιασε στον ύπνο η ελβετική αστυνομία [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Τα μέλη της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας ταξίδεψαν στην ελβετική πόλη για να συζητήσουν κάποιες αλλαγές στη δομή της FIFA.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Fifa συλλήψεις μέλη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ