Η Ανγκελα Μέρκελ ψωνίζει μόνη της σε σούπερ μάρκετ [εικόνα] - iefimerida.gr

Η Ανγκελα Μέρκελ ψωνίζει μόνη της σε σούπερ μάρκετ [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην Ελλάδα δεν έχουμε δει ακόμη Πρωθυπουργό να πηγαίνει σούπερ μάρκετ και να ψωνίζει. Ομως η Ανγκελα Μέρκελ, η καγκελάριος της Γερμανίας, φαίνεται ότι το απολαμβάνει.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο, ένας γερμανός δημοσιογράφος δεν πίστευε στα μάτια του όταν «έπεσε» πάνω στην Καγκελάριο σε ένα σούπερ μάρκετ στο Βερολίνο.

Μάλιστα, περίμενε με υπομονή στην ουρά για να πληρώσει μαζί με τους υπόλοιπους πελάτες. Ο ανταποκριτής του ΤΙΜΕ στη Γερμανία, Σάιμον Σούστερ, δεν έχασε την ευκαιρία και απαθανάτισε τη στιγμή ανεβάζοντας τη σχετική φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.
Στη φωτό φαίνεται η Ανγκελα Μέρκελ να περιμένει στην ουρά του ταμείου, έχοντας μια σακούλα μαναβικής στο καρότσι της, συνοδευόμενη από δύο σωματοφύλακες.

Η Ανγκελα Μέρκελ ψωνίζει μόνη της σε σούπερ μάρκετ [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Η Ανγκελα Μέρκελ ψωνίζει μόνη της σε σούπερ μάρκετ [εικόνα] | iefimerida.gr 1

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο κανείς από τους πελάτες του καταστήματος δεν έδειχνε να εκπλήσσεται από την εικόνα της Άνγκελα Μέρκελ στο σουπερμάρκετ, ενώ αποκάλυψε ότι δεν υπήρχε ούτε ένα άτομο που επιχείρησε να την βγάλει φωτογραφία ή να τραβήξει μία selfie -εκτός από τον ίδιο φυσικά.
Ο ανταποκριτής του ΤΙΜΕ έκανε και ρεπορτάζ, μιλώντας με την ταμία που εξυπηρέτησε την καγκελάριο. Οπως του είπε η Μέρκελ επισκέπτεται συνέχεια το κατάστημα αφού της αρέσει να κάνει μόνη της τα ψώνια της.

Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που η Μέρκελ κάνει τα ψώνια της σε σούπερ μάρκετ. Και άλλες φορές, ο φωτογραφικός φακός την έχει «συλλάβει» να συμπεριφέρεται ως μια απλή, καθημερινή πολίτις.

Η Ανγκελα Μέρκελ ψωνίζει μόνη της σε σούπερ μάρκετ [εικόνα] | iefimerida.gr 2
Η Ανγκελα Μέρκελ ψωνίζει μόνη της σε σούπερ μάρκετ [εικόνα] | iefimerida.gr 3
Η Ανγκελα Μέρκελ ψωνίζει μόνη της σε σούπερ μάρκετ [εικόνα] | iefimerida.gr 4
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Άνγκελα Μέρκελ ψώνια σούπερ μάρκετ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ