Με τοπικές νεφώσεις ο καιρός σήμερα - iefimerida.gr

Με τοπικές νεφώσεις ο καιρός σήμερα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αίθριος ο καιρός δίχως μεγάλες αποκλίσεις και φυσιολογικές για την εποχή θερμοκρασίες. Λίγες νεφώσεις, κατά τόπους ρλάχιστες βροχές, άνεμοι γύρω στα 5 μποφόρ σε όλη την Ελλάδα.

Πιο αναλυτικά

Αττική

Στην Αττική αναμένουμε τοπικές νεφώσεις, κυρίως στα ανατολικά και βόρεια, με βόρειους βορειοανατολικούς ανέμους, 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 12 και 18 βαθμών κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Η Θεσσαλονίκη θα έχει τοπικές νεφώσεις, με ανέμους μεταβλητούς 3 με 4 μποφόρ και από το απόγευμα στα ανατολικά του νομου ανατολικοί βορειοανατολικοί μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα ειναι από 7 έως 16 βαθμούς κελσίου.

Μακεδονία-Θράκη

Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στην κεντρική Μακεδονία και Θράκη, με μεταβλητούς ανέμους 3 με 4 στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 18 βαθμούς κελσίου με 2-3 βαθμούς χαμηλότερες θερμοκρασίες στην δυτικη Μακεδονία, όπου αναμένεται να σημειωθεί κατά τόπους παγετός.

Ήπειρος-δυτική Στερεά-δυτική Πελοπόννησος

Γενικά αίθριος ο καιρός στα νησιά του Ιονίου, Ήπειρο, δυτική Στερά, δυτική Πελοπόννησο με τους ανέμους να έχουν ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 22 βαθμούς κελσίου, ενώ στην Ήπειρο θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία-ανατολική Στερεά-Εύβοια-ανατολική Πελοπόννησος

Στην Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησο, θα έχουμε λίγες νεφώσεις, τοπικά αυξημένες στην ανατολική Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, και την Εύβοια, όπου αναμένονται και ασθενείς βροχές. Οι άνεμοι θα είναι βορειοανατολικοί 5-7 μποφόρ και στα ανατολικά και νότια τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 19 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες-Κρήτη

Αίθριος αναμένεται ο καιρός στις Κυκλάδες και την Κρήτη. Στην Κρήτη τοπικά αυξημένες στα βόρεια νεφώσεις με πιθνότητα λίγων βροχών. Οι άνεμοι θα έχουν βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 και στα δυτικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία αναμένεται να κυμανθεί μεταξύ 14 έως 18 βαθμών κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου-Δωδεκάνησα

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα, ο καιρός αναμένεται αίθριος, με λίγες τοπικές νεφώσεις στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Οι άνεμοι στα βόρεια βορειοανατολικοί 5 με 7 και στα νότια βόρειοι βορειοδυτικοί, 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 14 έως 22 βαθμών κελσίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ