Μητσοτάκης: «Εθνική ντροπή τα γεγονότα στη Θεσσαλονίκη» - iefimerida.gr

Μητσοτάκης: «Εθνική ντροπή τα γεγονότα στη Θεσσαλονίκη»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο επίτιμος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Μητσοτάκης χαρακτήρισε εθνική ντροπή τα γεγονότα που σημειώθηκαν στη Θεσσαλονίκη και είχαν ως αποτέλεσμα τη ματαίωση της παρέλασης. Ο κ.Μητσοτάκης σε συνέντευξη του στο ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ Fm εξέφρασε τη λύπη του και χαρακτήρισε εξευτελισμό την επιστροφή του Προέδρου της Δημοκρατίας στην Αθήνα.

Αναφερόμενος στο ζήτημα της ψήφισης της νέας δανειακής σύμβασης υποστήριξε πως θα πρέπει να γίνει αυξημένη πλειοψηφία 180 βουλευτών, τονίζοντας «αν πετάξουμε τη συμφωνία τότε θα πάμε σε άναρχη πτώχευση». Σχολιάζοντας τη συμφωνία της Συνόδου Κορυφής τόνισε υπάρχουν θετικά σημεία, τα οποία όμως θα πρέπει να αξιοποιηθούν με σοβαρότητα.

Πρόσθεσε ότι πρέπει να υπάρχουν πολιτικοί ηγέτες άξιοι του τίτλου τους και να παίρνουν αποφάσεις, τονίζοντας ότι το μεγάλο πρόβλημα στην Ελλάδα είναι η ανομία και ότι από την κατάλυση του Κράτους θα πληγούν οι ασθενέστεροι.

Ο πρώην πρωθυπουργός επιτέθηκε στη κυβέρνηση λέγοντας ότι δεν υπάρχει κράτος και υπεύθυνη γι αυτή την κατάσταση είναι η ηγεσία της χωράς.

Τάχθηκε υπέρ μιας κυβέρνησης Εθνικής Σωτηρίας με επικεφαλής έναν τεχνοκράτη ενώ δήλωσε αντιθέτος στην διεξαγωγή πρόωρων εκλογών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ