«Υψωσαν συνδικαλιστικές σημαίες αμαύρωνοντας μια εκδήλωση τιμής» - iefimerida.gr

«Υψωσαν συνδικαλιστικές σημαίες αμαύρωνοντας μια εκδήλωση τιμής»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με έντονο τρόπο καταδίκασε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος τα γεγονότα που συνέβησαν στη Θεσσαλονίκη κατά τη διάρκεια της παρέλασης, τα οποία χαρακτηρίζει «ασχημίες».

Ο κ. Βενιζέλος καταλογίζει σε όσους συμμετείχαν στα γεγονότα ότι «ύψωσαν τις κομματικές και συνδικαλιστικές τους σημαίες και αμαύρωσαν μια κορυφαία εκδήλωση τιμής προς την ιστορία του τόπου και προσέβαλαν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας». Όλοι αυτοί προσθέτει «δεν εκφράζουν -γιατι ούτε το μπορούν, ούτε το θέλουν- το πραγματικό φρόνημα και την αξιοπρέπεια του ελληνικού λαού». Και χαρακτηρίζει χειρότερους όλων, «όσους ενέπλεξαν, τέτοια μέρα, τα παιδιά μας στη συνδικαλιστική τους τακτική».

Τονίζει επίσης ότι «ο Ελληνικός Λαός ξέρει πολύ καλά να διαχωρίζει οποιαδήποτε πολιτική διαφωνία και οποιαδήποτε μορφή κοινωνικής διαμαρτυρίας από την ανάγκη σεβασμού της ιστορικής μνήμης του Έθνους και των πολιτειακών θεσμών που συμβολίζουν την Εθνική μας ενότητα και υπόσταση».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ