Τη Μ. εβδομάδα θα παρουσιαστεί στην εισαγγελία ο Γ. Μπέλτσιος για την υπόθεση των υποβρυχίων - iefimerida.gr

Τη Μ. εβδομάδα θα παρουσιαστεί στην εισαγγελία ο Γ. Μπέλτσιος για την υπόθεση των υποβρυχίων

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η εισαγγελέας Πρωτοδικών, κυρία Πόπη Παπανδρέου, κάλεσε τον κ.Γιάννη Μπέλτσιο να εμφανιστεί στην εισαγγελία με αφορμή τις καταθέσεις δύο Γερμανών κατηγορουμένων από την Εισαγγελία του Μονάχου, αλλά και τις εξηγήσεις που έχει δώσει ο επιχειρηματίας, κ. Μιχ. Ματαντός.

Οι καταθέσεις που εμπλέκουν τον κ. Μπέλτσιο αφορούν στην καταβολή εκατομμυρίων ευρώ στον Έλληνα πολιτικό μηχανικό προκειμένου να προωθήσει την προμήθεια τεσσάρων γερμανικών υποβρυχίων από την εταιρία Ferrostaal στα Ελληνικά Ναυπηγεία - HDW. Ο κ. Μπέλτσιος με επιστολές του έχει υποστηρίξει ότι είχε σύμβαση συνεργασίας με την γερμανική εταιρεία από το 2000 έως το 2003 και πως η παροχή υπηρεσιών από την εταιρία του ήταν πραγματική και δεν είχε καμία απολύτως σχέση με καταβολή παράνομων πληρωμών στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ