Θέλει να σταθεί όρθιος στο Μόναχο ο Ολυμπιακός - Τα πλάνα του Σίλβα ενόψει Μπάγερν - iefimerida.gr

Θέλει να σταθεί όρθιος στο Μόναχο ο Ολυμπιακός - Τα πλάνα του Σίλβα ενόψει Μπάγερν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την υπέρβαση στο Μόναχο απέναντι στην Μπάγερν για την 5η αγωνιστική του Champions League θα ψάξει ο Ολυμπιακός (21:45 OTE Sport, iefimerida.gr) με τον Μάρκο Σίλβα να κάνει σκέψεις για αλλαγή συστήματος και προσώπων.

Ο Ολυμπιακός δεν νιώθει χαμένος από χέρι. Γνωρίζει εκ των προτέρων ότι η αναμέτρησή του κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου είναι ίσως η πιο δύσκολη που θα χρειαστεί να δώσει φέτος αφού αντιμετωπίζει την καλύτερη και την πιο φορμαρισμένη ομάδα στον κόσμο.

Ο Σίλβα ζήτησε από τους παίκτες του να το απολαύσουν και να μη φοβηθούν την Μπάγερν, δείχνοντας απόλυτη αυτοσυγκέντρωση από το πρώτο λεπτό. Ο Πορτογάλος τεχνικός σκέφτεται να αφήσει στον πάγκο τον Φορτούνη και δίπλα στους Κασάμι και Μιλιβόγεβιτς να τοποθετήσει τον Καμπιάσο ενώ παίζεται μια θέση ανάμεσα στον Μαζουακού και τον Σαλίνο για το αριστερό άκρο της άμυνας. Σεμπά και Πάρντο αναμένεται να πλαισιώσουν τον Ιντέγε στην επίθεση ενώ οι Ρομπέρτο, Ντα Κόστα, Σιόβας και Ομάρ έχουν δεδομένη μια θέση στο αρχικό σχήμα.

Από την πλευρά της η Μπάγερν, θέλει να εξασφαλίσει την από σήμερα την πρώτη θέση στον όμιλο. Ο Πεπ Γκουαρντιόλα σε αυτό στάθηκε στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου και θα γνωρίζει την τελευταία στιγμή αν θα έχει στη διάθεσή του τον Αλάμπα ενώ δεν υπάρχουν κάποια άλλα, φρέσκα προβλήματα για τον καταρτισμό της 11άδας με τους Νόιερ, Ραφίνια, Λαμ, Μπενατιά, Μαρτίνεθ, Αλόνσο, Βιδάλ, Μίλερ, Ρόμπεν, Κόστα και Λεβαντόφσκι να είναι οι πιθανότεροι για να ξεκινήσουν.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Σουηδός Γιόνας Έρικσον ενώ ο Ολυμπιακός θα έχει στο πλευρό του περίπου 6.500 Έλληνες καθώς εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια που πήραν οι ερυθρόλευκοι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός Μπάγερν Champions League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ