Οι αριθμοί που δεν πρέπει να σας ορίζουν - Το βάρος, η ηλικία, οι βαθμοί [λίστα] - iefimerida.gr

Οι αριθμοί που δεν πρέπει να σας ορίζουν - Το βάρος, η ηλικία, οι βαθμοί [λίστα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οσο περίεργο και αν ακούγεται κάποιοι άνθρωποι κρίνουν τους άλλους με βάση τους αριθμούς. Αν είσαι μικρός σε ηλικία, μπορεί να σε πουν ανώριμο, ενώ μπορεί να μην σε θεωρούν κατάλληλο για φίλο ή σύντροφο, αν ο μισθός σου είναι μικρός.

Μπορεί να φαίνεται πως είναι ξεπερασμένες σκέψεις, βγαλμένες από κάποια άλλη εποχή, ωστόσο, είναι άκρως αληθινές και υπάρχουν ανάμεσα μας.

Ποιοι είναι, όμως, οι αριθμοί, που δεν πρέπει να σας ορίζουν:

  • Η ηλικία σας: Μην πιστέψετε ποτέ πως η ηλικία σας μπορεί να σταθεί εμπόδιο σε κάτι που θέλετε να κάνετε. Οι νέοι μπορούν να πετύχουν εντυπωσιακά αποτελέσματα αν καταπιαστούν με κάτι. Αν πάλι έχετε αγγίξει τα 40 και θέλετε να αλλάξετε καριέρα, τολμήστε!
  • Το βάρος σας: Αυτό ίσως είναι και το πιο δύσκολο πράγμα για μία γυναίκα: Να αποδεχθεί το βάρος της. Τα πρότυπα της μόδας έχουν μια πολύ σαφή εικόνα για το τι είναι αποδεκτό από μια μερίδα ανθρώπων, ωστόσο, δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Ενας αριθμός σε μια ζυγαριά δεν καθορίζει την αξία σας.
  • Ο αριθμός των ανθρώπων που έχετε «κοιμηθεί»: Πολλοί είναι εκείνοι που αποδίδουν συγκεκριμένους μη κολακευτικός χαρακτηρισμούς σε ανθρώπους, κυρίως γυναίκες, που είχαν αρκετούς σεξουαλικούς συντρόφους.
  • Ο μισθός σας: Το πόσο σκληρά εργάζεστε πολλές φορές δεν αντικατοπτρίζεται στον μισθό σας, όποτε να ένας ακόμα αριθμός που δεν ορίζει την αξία σας.
  • Ο βαθμός του πτυχίου σας: Είναι σπάνιες οι περιπτώσεις που ένας εργοδότης κοιτά ή ζητά τον βαθμό του πτυχίου. Σημασία έχει η προϋπηρεσία σας, η προσωπικότητα και φυσικά το ότι έχετε τελειώσει μια σχολή.
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αριθμοί ανθρώπινοι αξία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ