Ολυμπιακός: Να το απολαύσουν και να μη φοβηθούν την Μπάγερν ζήτησε ο Μάρκο Σίλβα - iefimerida.gr

Ολυμπιακός: Να το απολαύσουν και να μη φοβηθούν την Μπάγερν ζήτησε ο Μάρκο Σίλβα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για το Μόναχο όπου το βράδυ της Τρίτης θα αντιμετωπίσει την Μπάγερν στο πιο δύσκολο φετινό του παιχνίδι για την 5η αγωνιστική του Champions League.

Ο Μάρκο Σίλβα δεν τρέφει αυταπάτες. Γνωρίζει πως η αντίπαλος του Ολυμπιακού είναι αυτή την στιγμή η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη, η οποία σκορπά τρόμο στο διάβα της, σκοράροντας κατά ριπάς απέναντι σε οποιονδήποτε σύλλογο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε στο επίσημο κανάλι της UEFA παραμονές του αγώνα στην «Αλιάνζ Αρένα» ζητώντας από τους παίκτες του να μην φοβηθούν την αναμέτρηση.

«Θα τους πω να χαρούν το παιχνίδι κόντρα σε έναν μεγάλο αντίπαλο, να απολαύσουν την ατμόσφαιρα και να μη φοβηθούν. Γιατί αν παίξουμε φοβισμένα, σίγουρα θα χάσουμε. Η Μπάγερν είναι ξεκάθαρο φαβορί, αλλά κι εμείς δεν πάμε σε κανένα παιχνίδι για να χάσουμε. Μέχρι στιγμής τα πράγματα μας πάνε καλά, ωστόσο ακόμα δεν έχουμε κερδίσει τίποτα. Είμαστε στη μάχη και θέλουμε να παλέψουμε ως το τέλος σε έναν από τους δυσκολότερους ομίλους», ήταν τα λόγια του 37χρονου προπονητή.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός Μπάγερν μαρκο σιλβα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ