Επεισόδια στη Λεωφόρο - Δεν πάει ο Μαρινάκης [βίντεο] - iefimerida.gr

Επεισόδια στη Λεωφόρο - Δεν πάει ο Μαρινάκης [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λίγες ώρες πριν από τη σέντρα στο ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός πραγματοποιήθηκαν επεισόδια ανάμεσα σε οπαδούς του ΠΑΟ και την Αστυνομία!

Τα επεισόδια ξεκίνησαν όταν (σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες) η αστυνομία έριξε χειροβομβίδες κρότου λάμψης στους οπαδούς του Παναθηναϊκού. Οι οπαδοί του «τριφυλλιού» απάντησαν με πέτρες και άλλα αντικείμενα και σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες έπεσε και μία μολότοφ! Ακολούθησαν δακρυγόνα από την πλευρά των αστυνομικών δυνάμεων και η κατάσταση άρχισε να ξεφεύγει!

Τέλος, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού ακόμα και στην πρωινή σύσκεψη άφηναν ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο να βρεθεί ο μεγαλομέτοχος των Πειραιωτών στο γήπεδο της Λεωφόρου, αλλά οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης προτίμησε να μην παρακολουθήσει από κοντά τη μάχη των «αιώνιων». Αν αποφάσιζε να μεταβεί στο γήπεδο θα πήγαινε με το πούλμαν της ομάδας, αλλά δεν βρίσκεται σε αυτό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ