Η αντίδραση του σέξι Κρητικού αγρότη για τις φωτογραφίες του που έγιναν viral: «Εγώ δεν το κάτεχα» - iefimerida.gr

Η αντίδραση του σέξι Κρητικού αγρότη για τις φωτογραφίες του που έγιναν viral: «Εγώ δεν το κάτεχα»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο πιο σέξι Κρητικός αγρότης, ο νεαρός με τα γαλάζια μάτια του οποίου οι φωτογραφίες έχουν γίνει τις τελευταίες ώρες viral, δηλώνει ότι η επιτυχία που κάνει στο Ιντερνετ και στον γυναικείο πληθυσμό ήταν εντελώς αναπάντεχη!

Ο Στάθης Στιβατάκης, μελισσουργός από τα Βορίζια του νομού Ηρακλείου, μιλώντας στον Bήμα FM, περιέγραψε πώς αντέδρασε μόλις του είπαν πως οι φωτογραφίες του... βρίσκονται παντού.

Η αντίδραση του σέξι Κρητικού αγρότη για τις φωτογραφίες του που έγιναν viral: «Εγώ δεν το κάτεχα» | iefimerida.gr 0

«Εγώ δεν το κάτεχα, με πήρανε τηλέφωνο και το έμαθα» είπε και παραδέχθηκε ότι οι φίλοι του τον πειράζουν από χθες. «Ναι, ναι, μου λένε ότι έχει γίνει χαμός, να 'ναι καλά τα κοπέλια» συμπλήρωσε.

«Εγώ είχα έρθει στην Αθήνα για το συλλαλητήριο των αγροτών και πέσαμε πάνω στα μπολάκια του Τσίπρα, όπως τα λέω εγώ, τα ΜΑΤ» είπε για τα επεισόδια της Τετάρτης. «Εμείς τα αιτήματά μας θα τα πάμε όπως πρέπει» τόνισε.

Aκόμη, ο Στάθης Στιβακτάκης, προς καλή τύχη των γυναικών στην Κρήτη, είπε: «Εγώ δεν φεύγω από το χωριό για κανένα λόγο. Έχω μάθει αλλιώς».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κρήτη αγρότης viral
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ