Παπανδρέου: «Πολύ σημαντικό το αποτέλεσμα για τους Ελληνες» - iefimerida.gr

Παπανδρέου: «Πολύ σημαντικό το αποτέλεσμα για τους Ελληνες»

διάγγελμα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τη φράση «είναι πολύ σημαντικό το αποτέλεσμα για τον ελληνικό λαό» ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου ξεκίνησε τη συντομη συζήτηση που είχε μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες με τον Κάρολο Παπούλια στο Προεδρικό Μέγαρο. Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας τον είχε υποδεχθεί λέγοντας : «Μεγάλη νυχτα».

Ο κ. Παπανδρέου είπε μεταξυ άλλων, τα εξης: «Το όπλο μας ήταν οι θυσίες του Ελληνικού λαού και οι προσπάθειες του που αναγνωρίστηκαν απ όλο τον κόσμο. Καταφέραμε να μειώσουμε ένα μεγάλο βάρος σε ότι αφορα στο χρέος. Ειναι μια μεγάλη ευκαιρία για να γυρίσουμε σελίδα και μια ελπίδα για την επόμενη μέρα.Μια μέρα για να παμε σε τροχιά ανάπτυξης. Οι αποφασεις είναι ιστορικές για την Ε.Ε. αλλά και για να καλμάρουν οι αγορες ...»

«Είναι, λοιπόν, η ώρα που πρέπει να στρωθούμε και πάλι όλοι στη δουλειά της επόμενης φάσης, που είναι ακριβώς αυτές οι μεγάλες αλλαγές, που θα βάλουμε τις βάσεις για μια διαφορετική Ελλάδα», κατέληξε ο Πρωθυπουργός.

Η απάντηση του κ. Παπούλια ήταν: «Η επόμενη μέρα θέλει δουλειά».

Υπενθυμίζεται ότι αφού ενημερώσει το Υπουργικό Συμβούλιο και τους πολιτικούς αρχηγούς, ο πρωθυπουργός θα απευθύνει σήμερα το βράδυ διάγγελμα προς τον ελληνικό λαό.

Στη συνέχεια ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί με τους πολιτικούς αρχηγούς, ενώ αναμένεται συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ, τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ