Απειλές Γκιρτσίκη στον ΠΑΟ για το αίτημα με ξένο διαιτητή στο ντέρμπι - iefimerida.gr

Απειλές Γκιρτσίκη στον ΠΑΟ για το αίτημα με ξένο διαιτητή στο ντέρμπι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ευθεία απειλή για λήψη μέτρων εναντίον του Παναθηναϊκού εκτόξευσε ο πρόεδρος της ΕΠΟ.



Ο Γιώργος Γκιρτζίκης διεμήνυσε ότι στο μέλλον δεν θα γίνει ανεκτή εκ μέρους της ομοσπονδίας οποιαδήποτε κίνηση ανάλογη με το αίτημα της «πράσινης» ΠΑΕ για τον ορισμό ξένου διαιτητή στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό!

Άφησε μάλιστα να εννοηθεί ξεκάθαρα, μιλώντας στην ΕΡΑ, ότι δεν θα διστάσει να τιμωρήσει τον Παναθηναϊκό αν εξακολουθήσει να λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο απέναντι στην ΕΠΟ και στην ΚΕΔ, κουνώντας ουσιαστικά το δάχτυλο προς τους «πράσινους».

«Όσον αφορά το αίτημα για ξένο διαιτητή, δεν τίθεται θέμα αμφισβήτησης των Ελλήνων διαιτητών. Τους εμπιστευόμαστε απόλυτα, είναι ικανοί να διευθύνουν κάθε ματς. Αυτός που τους ορίζει, ορίζει κάθε φορά αυτόν που κρίνει ότι πρέπει να παίζει στα παιχνίδια. Άλλωστε, όλα τα ματς είναι ντέρμπι. Σε καμία περίπτωση εμείς δεν θα φέρναμε ξένο διαιτητή. Έχουμε Έλληνες και αλίμονο αν ο Παναθηναϊκός ή όποια άλλη ομάδα, απευθύνεται στην ομοσπονδία, ζητώντας εξαίρεση διαιτητών. Γιατί δεν το κάνουν αυτό στην ΟΥΕΦΑ σε αγώνες Τσάμπιονς Λιγκ ή Γιουρόπα Λιγκ; Ας φροντίσουν να μην το κάνουν και στην Ελλάδα διότι η ομοσπονδία θα αναγκαστεί να πάρει άλλα μέτρα, που δεν θα αρέσουν καθόλου».

- Τι μέτρα;

«Δεν ξέρω, δεν ξέρω. Είναι μέτρα βάσει των οποίων δεν θα επιτρέπουμε να εξελίσσονται καταστάσεις που δημιουργούν προβλήματα».

Κατά τα άλλα, ο Γκιρτζίκης εξέφρασε την εμπιστοσύνη του προς το πρόσωπο του διαιτητή Παππά, ο οποίος ορίστηκε στο σαββατιάτικο ντέρμπι, και επιχείρησε να δικαιολογήσει την απόφαση να προτιμηθεί ο συγκεκριμένος ρέφερι παρότι η ίδια η ΕΠΟ τον «έκοψε» πρόσφατα από τη λίστα των διεθνών: «Η ΚΕΔ αποφάσισε και έβγαλε κάποιους διαιτητές από τη λίστα των διεθνών. Αυτό δεν σημαίνει ότι όποιος δεν είναι διεθνής παύει να είναι διαιτητής.

Απλώς, αυτά τα παιδιά δεν τα επέλεξε η ΟΥΕΦΑ σε πολλά παιχνίδια και δεν είχαν την εξέλιξη που έπρεπε. Αποφασίσαμε να βάλουμε νέους και να φτάσουν ψηλότερα, αν μπορούν. Ο κ. Παππάς είναι εξαιρετικός διαιτητής. Το ότι δεν είναι διεθνής δεν σημαίνει ότι δεν έχει ικανότητες. Κάποιος θα έπαιζε στο παιχνίδι, έτυχε αυτό στον κ. Παππά.

Του εύχομαι να κάνει καλό παιχνίδι και να μην αφήσει παράπονα σε κανέναν. Θέλω να ευχηθώ να γίνει ένας αγώνας σε καθαρό και πολιτισμένο πλαίσιο, όπως όταν οι ομάδες παίζουν στην Ευρώπη. Τότε μπορούν, δεν ξέρω γιατί δεν συμβαίνει το ίδιο και εδώ. Να μη δυναμιτίζουν το κλίμα με δηλώσεις που φανατίζουν και δημιουργούν πρόβλημα στις ίδιες τις ομάδες».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ