7 τρόποι να φορέσετε στραφταλιζέ ρούχα χωρίς να είναι κιτς! [εικόνες] - iefimerida.gr

7 τρόποι να φορέσετε στραφταλιζέ ρούχα χωρίς να είναι κιτς! [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα μεταλιζέ υφάσματα είναι τάση ούτως ή άλλως. Και καθώς τα Χριστούγεννα πλησιάζουν εννοείται ότι θα έχουν και την τιμητική τους. Πώς όμως μπορούν να φορεθούν χωρίς να είναι κιτς;

Η στιλίστρια Μικαέλα Ερλέινγκερ μας δείχνει 7 τρόπους για να είμαστε σικ αλλά όχι κιτς στις γιορτές. Και το ντύσιμό μας να έχει λάμψη!

  • Φορέστε μια μεταλιζέ φούστα όπως ακριβώς θα φορούσατε το τζιν σας 

Και στο άκουσμα και μόνο «φούστα από μεταλιζέ ύφασμα», προκαλείται τρόμος! Και όμως υπάρχει τρόπος να φορεθεί και όχι μόνο να μην είναι κιτς αλλά να είναι και πολύ σικάτο το ντύσιμο και σχετικά απλό. Πώς; Φορώντας τη φούστα αυτή όπως ακριβώς θα φορούσες το τζιν σου ένα βράδυ καθημερινής. Δηλαδή συνδυασμένη με ένα απλό μακό μπλουζάκι, ένα ζευγάρι μαύρες γόβες και ένα δερμάτινο μπουφάν.

7 τρόποι να φορέσετε στραφταλιζέ ρούχα χωρίς να είναι κιτς! [εικόνες] | iefimerida.gr 0
  • «Χαμηλώστε» τους τόνους του ρούχου 

Ακόμη φοβάσαι πώς θα χειριστείς, τόση... λάμψη; «Χαμήλωσε» τους τόνους του ρούχου συνδυάζοντάς του με ένα κομμάτι με εντελώς διαφορετική υφή, για παράδειγμα με κάτι μάλλινο, όπως αυτό το ογκώδες κασκόλ της φωτογραφίας.

7 τρόποι να φορέσετε στραφταλιζέ ρούχα χωρίς να είναι κιτς! [εικόνες] | iefimerida.gr 1
  • Ισορροπήστε τη λάμψη φορώντας μαύρα 

Ασφαλής επιλογή. Προτιμήστε ένα ρούχο μεταλιζέ μορφής σε μαύρη απόχρωση και συνδυάστε το μόνο με μαύρα κομμάτια. Για τις πιο τολμηρές και για μια επίσημη εμφάνιση χρειάζεται απλά το δεύτερο βασικό κομμάτι του λουκ να είναι από βελούδο. Οπως το παντελόνι στην παρακάτω φωτογραφία.

7 τρόποι να φορέσετε στραφταλιζέ ρούχα χωρίς να είναι κιτς! [εικόνες] | iefimerida.gr 2
  • Μην υποτιμάτε τις λεπτομέρειες 

Τι εννοούμε; Οτι ένα ζευγάρι σκουλαρίκια ή μερικά δαχτυλίδια μπορούν να κάνουν αμέσως πιο παιχνιδιάρικο το στιλ σας, ούτως ή άλλως, αλλά και όταν φοράτε ένα μεταλιζέ ρούχο.

7 τρόποι να φορέσετε στραφταλιζέ ρούχα χωρίς να είναι κιτς! [εικόνες] | iefimerida.gr 3
  • Περιορίστε τη λάμψη στα κάτω άκρα 

Αν θέλετε να προσθέσετε λάμψη στο λουκ σας αλλά αισθάνεστε ανασφάλεια με όλα αυτά τα ρούχα από μεταλιζέ υφάσματα, τότε μείνετε απλά στη λάμψη στα παπούτσια! Επιλέξτε ένα ζευγάρι ασημί γόβες και για μια σίγουρα σικ εμφάνιση εφαρμόστε το δεύτερο κανόνα που αναφέρθηκε πιο πάνω: Συνδυάστε τις με ρούχα από εντελώς διαφορετικές υφές, όπως για παράδειγμα αυτό το γκρι τζιν και το εντυπωσιακό γκρι πουλόβερ!

7 τρόποι να φορέσετε στραφταλιζέ ρούχα χωρίς να είναι κιτς! [εικόνες] | iefimerida.gr 4
  • Βάλτε λάμψη στο λουκ σας μόνο με τα σκουλαρίκια σας! 

Αν παρόλα αυτά δεν πειστήκατε, και είστε ακόμη διστακτικές με τα μεταλιζέ κομμάτια, τότε μια λύση υπάρχει. Απλή και ασφαλής. Φορέστε ρούχα από συμβατικά, συνηθισμένα υφάσματα με ένα ζευγάρι εντυπωσιακά σκουλαρίκια. Είναι η ελάχιστη λάμψη που μπορεί να βάλει μια γυναίκα στο ντύσιμό της και είναι πάντα αρκετή για να κάνει τη διαφορά.

7 τρόποι να φορέσετε στραφταλιζέ ρούχα χωρίς να είναι κιτς! [εικόνες] | iefimerida.gr 5
  • Χρυσό πουά!

Το πουά είναι μόδα και για στην πιο εορταστική εκδοχή του έχει λάμψη. Σχετικά συντηρητική επιλογή, εκ των προτέρων σικ. Για μια πιο εντυπωσιακή εμφάνιση συνδυάστε ένα τέτοιο πουκάμισο, ή μπλούζα με ένα ζευγάρι παπούτσια που θα έχουν κάποια μεταλλική λεπτομέρεια. Ο συνδυασμός τραβά την προσοχή χωρίς να το αποτέλεσμα να βγάζει υπερβολή.

7 τρόποι να φορέσετε στραφταλιζέ ρούχα χωρίς να είναι κιτς! [εικόνες] | iefimerida.gr 6
7 τρόποι να φορέσετε στραφταλιζέ ρούχα χωρίς να είναι κιτς! [εικόνες] | iefimerida.gr 7
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μόδα μεταλιζέ υφάσματα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ