Αντιμέτωπος με δυο πλημμελήματα o 24χρονος για την επίθεση στον Γιώργο Κουμουτσάκο - iefimerida.gr

Αντιμέτωπος με δυο πλημμελήματα o 24χρονος για την επίθεση στον Γιώργο Κουμουτσάκο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στα Δικαστήρια της Σχολής Ευελπίδων παρουσιάσθηκε σήμερα ο 24χρονος που είχε συλληφθεί και αφεθεί ελεύθερος, για την συμμετοχή του στην επίθεση ενάντια στον κ. Κουμουτσάκο, στην πλατεία Συντάγματος στις 5 Νοεμβρίου 2015.

Να θυμίσουμε ότι 24χρονος κατηγορείται ότι μαζί με άλλους οργάνωσαν και τελικά επιτέθηκαν στον βουλευτή της ΝΔ, κατά την διάρκεια του συλλαλητηρίου των Ποντίων που διαμαρτύρονταν για τις δηλώσεις του Υπουργού Παιδείας, Νίκου Φίλη.

Μάλιστα, ο συγκεκριμένος νεαρός είχε αρχικά παρουσιασθεί, μέσα και από τα βίντεο που κατέγραψαν το γεγονός, ως ο άνθρωπος που βοηθούσε τον κ. Κουμουτσάκο να γλιτώσει από τους επιτιθέμενους, με την αστυνομία όμως να τον κατηγορεί, μετά και από έρευνα, ότι στην πραγματικότητα τον «κρατούσε κεφαλοκλείδωμα» ώστε να μην μπορεί να ξεφύγει.

Αντιμέτωπος με δυο πλημμελήματα o 24χρονος για την επίθεση στον Γιώργο Κουμουτσάκο | iefimerida.gr 0

Πολλοί από τα ποντιακά σωματεία έχουν εκφράσει επιφυλάξεις σχετικά με τον ρόλο που διαδραμάτισε, υποστηρίζοντας την αθωότητα του. Αθώος δηλώνει και ο ίδιος.

Να σημειωθεί ότι είναι ο πρώτος που οδηγείται στην δικαιοσύνη για την επίθεση, ενώ οι βασικοί υπαίτιοι της, που φαίνονται στα βίντεο να ξυλοκοπούν τον βουλευτή, ακόμη αναζητούνται από τις αρχές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ελλάδα Δικαιοσύνη Κουμουτσάκος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ