Παραδόθηκε «πολύ επικίνδυνος» καταζητούμενος τρομοκράτης για τις επιθέσεις στο Παρίσι - iefimerida.gr

Παραδόθηκε «πολύ επικίνδυνος» καταζητούμενος τρομοκράτης για τις επιθέσεις στο Παρίσι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην αστυνομία της Λιλ παραδόθηκε ο 19χρονος Μοχάμεντ Κ, ο οποίος καταζητούνταν από τις αρχές μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι.

Ο νεαρός (που χαρακτηρίζεται «πολύ επικίνδυνος» από τη γαλλική αστυνομία) φέρεται να είναι αυτός που δημιούργησε τα γιλέκα με τα οποία ανατινάχθηκαν οι τρομοκράτες στο Παρίσι.

Οπως αναφέρει η «Telegraph», ο 19χροος παραδόθηκε στην αστυνομία μετά από έρευνες που γινόντουσαν τις τελευταίες ημέρες στη βόρεια Γαλλία.

Οι αρχές σε Γαλλία και Βέλγιο συνεργάστηκαν τα τελευταία 24ωρα έχοντας εκδώσει μάλιστα και ειδική ανακοίνωση για τον Μοχάμεντ Κ, όπου τον χαρακτήριζαν ειδικό στην κατασκευή βομβών και τις ανατινάξεις.

Το βράδυ της Κυριακής, έπειτα από έρευνα που έγινε στο σπίτι του, βρέθηκαν πολλά εκρηκτικά και όπλα, όπως ανακοίνωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας. Αν και αρχικά είχε διαρρεύσει ότι δεν προέκυπτε κάποια σύνδεση με τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι, οι αρχές στη συνέχεια εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία κατέστησαν γνωστό πως καταζητείται ενώ δεν έχουν επιβεβαιωθεί επαφές του με τον Αμπντεσλάμ Σαλάχ.

Παραδόθηκε «πολύ επικίνδυνος» καταζητούμενος τρομοκράτης για τις επιθέσεις στο Παρίσι | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μοχαμεντ κ Λιλ αστυνομία γιλεκα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ