Oι "πάνθηρες" περιμένουν τη Σαβόνα - iefimerida.gr

Oι "πάνθηρες" περιμένουν τη Σαβόνα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Iδανικό ξεκίνημα για να κατακτήσει τον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο στην ιστορία του θέλει να κάνει απόψε στις 18:30 ο Πανιώνιος στον πρώτο τελικό του LEN Trophy με αντίπαλο την ιταλική Σαβόνα.

Περισσότεροι από 1.000 οπαδοί θα βρεθούν στο κολυμβητήριο στην οδό Αρτάκης με τους ανθρώπους του Πανιωνίου να έχουν εγκαταστήσει και πτυσσόμενες κερκίδες.

Οι εργασίες ολοκληρώθηκαν πριν μπουν στο νερό οι Ιταλοί το απόγευμα με τα τζάμια να βάφονται για να μην εμποδίζει ο ήλιος τους παίκτες του Μάκη Βολτυράκη.

Μοναδικός πονοκέφαλος για τον Έλληνα τεχνικό είναι ο Πάρης Χατζηγούλας που ταλαιπωρήθηκε από ίωση τις προηγούμενες μέρες, ωστόσο αναμένεται να τεθεί στη διάθεση του προπονητή του.

Είναι η δεύτερη συμμετοχή του Πανιωνίου στον διπλό τελικό του LEN Trophy μετά την περίοδο 2008-09 όταν έχασε στα πέναλτι από την ουγγρική Ζέγκεντ.

Η ρεβάνς με τη Σαβόνα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη του Πάσχα (27/4).

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ