Συνέλαβαν 5 Σύρους με κλεμμένα ελληνικά διαβατήρια στην Ονδούρα - iefimerida.gr

Συνέλαβαν 5 Σύρους με κλεμμένα ελληνικά διαβατήρια στην Ονδούρα

(SOOC/ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΣΑΚΑΛΙΔΗΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πέντε Σύροι, οι οποίοι ταξίδευαν με κλεμμένα ελληνικά διαβατήρια, συνελήφθησαν στην Ονδούρα, στην προσπάθειά τους να φτάσουν στις ΗΠΑ.

Οι αρχές της Ονδούρας όμως αναφέρουν ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις πως οι συγκεκριμένοι σχετίζονται με κάποιο τρόπο με τις επιθέσεις που έγιναν στο Παρίσι.

Οι Σύροι συνελήφθησαν κατά την άφιξή τους από την Κόστα Ρίκα στην Ονδούρα, ενώ σκόπευαν να περάσουν τα σύνορα με τη Γουατεμάλα, με τελικό προορισμό τις ΗΠΑ. Στα διαβατήρια που έφεραν, σύμφωνα με την αστυνομία, είχαν αλλάξει τις φωτογραφίες, βάζοντας τις δικές τους.

Μάλιστα, ένας Ελληνας διπλωμάτης κλήθηκε στο αεροδρόμιο και επιβεβαίωσε ότι οι άνδρες δεν μιλούσαν ούτε λέξη ελληνικά, σύμφωνα με το Reuters. Η Interpol πρόκειται να έρθει σε επαφή με τις ελληνικές αρχές, προκειμένου να διαλευκανθούν περισσότερες λεπτομέρειες της υπόθεσης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ονδούρα κλεμμένα διαβατήρια Σύροι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ