Το facebook μπλοκάρει λογαριασμό χρήστριας του γιατί την πέρασε για τρομοκράτη - iefimerida.gr

Το facebook μπλοκάρει λογαριασμό χρήστριας του γιατί την πέρασε για τρομοκράτη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η μηχανικός Isis Anchalee από το Σαν Φρανσίσκο των ΗΠΑ βρήκε τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook μπλοκαρισμένο από την γνωστή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

Σύμφωνα με tweets της, ο λόγος ήταν ο συνειρμός που το μικρο της όνομα δημιουργεί με το υπεύθυνο για τα πρόσφατα τρομοκρατικά χτυπήματα, Ισλαμικό Κράτος.

Το facebook μπλοκάρει λογαριασμό χρήστριας του γιατί την πέρασε για τρομοκράτη | iefimerida.gr 0

Η Anchalen που επικοινώνησε με τους υπεύθυνους του Facebook για να εξακριβώσει τι έχει συμβεί, έστειλε μέχρι και το διαβατήριο της για να επιβεβαιώσει την ταυτότητα της. Λίγες ώρες αργότερα έλαβε ηλεκτρονικό μήνυμα που ενημέρωνε την χρήστρια για την επανενεργοποίηση του λογαριασμού και ζητώντας της συγνώμη για την αναστάτωση.

Με την Anchalen, επικοινώνησε δημοσίως, λίγες ώρες αργότερα, στο tweeter και ο συνεργάτης του facebook, Omid Farivar, απολογούμενος και διαβεβαιώνοντας της ότι έχουν ενημερωθεί όλοι οι αρμόδιοι και εξετάζουν το γεγονός.

Η είδηση δημοσιεύεται απο τον Guardian ώρες μετά και την κριτική που δέχεται το γνωστό γκρουπ Anonymous οτι οι πληροφορίες που δημοσιοποιεί για προφιλ εξτρεμιστών στο Tweeter δεν ειναι ολες αληθείς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Facebook τρομοκρατία ΗΠΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ