Θες να καταλάβεις αν του αρέσεις; Πήγαινέ τον έξω για φαγητό - iefimerida.gr

Θες να καταλάβεις αν του αρέσεις; Πήγαινέ τον έξω για φαγητό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Όσο περισσότερο τρώει, τόσο περισσότερο του αρέσετε, σύμφωνα με πρόσφατη μελέτη.

Μπορεί να φαίνεται περίεργο, αλλά όταν οι άνδρες βγαίνουν ραντεβού με μία γυναίκα που τους ενδιαφέρει αρκετά, τείνουν να τρώνε παραπάνω από ότι σε ένα επαγγελματικό ραντεβού ή σε έξοδο με τους φίλους τους.

Η μελέτη διήρκησε δύο εβδομάδες και οι ειδικοί παρατήρησαν συνολικά 150 ζευγάρια τα οποία δειπνούσαν σε ιταλικό εστιατόριο. Οι ερευνητές από το Πανεπιστήμιο Cornell συνεργάστηκαν με γνωστή εταιρία τροφίμων, καταγράφοντας πόσα κομμάτια πίτσας και πόσα μπολ σαλάτας κατανάλωνε το κάθε ζευγάρι ξεχωριστά.

Θες να καταλάβεις αν του αρέσεις; Πήγαινέ τον έξω για φαγητό  | iefimerida.gr 0

Το αποτέλεσμα; Οι άνδρες που δειπνούσαν με συνοδό κατανάλωσαν 93% περισσότερα κομμάτια πίτσα και 83% περισσότερη σαλάτα από ότι οι άνδρες που δειπνούσαν με άλλον άνδρα.
Από την άλλη, οι γυναίκες τρώνε σχεδόν την ίδια ποσότητα φαγητού ανεξάρτητα με το άτομο που τους συνοδεύει.

Θες να καταλάβεις αν του αρέσεις; Πήγαινέ τον έξω για φαγητό  | iefimerida.gr 1

Ωστόσο το να ελκύεται ένας άντρας από την συνοδό του, δεν είναι ο μόνος λόγος που δεν αφήνει κάτω το πιρούνι. Η υπερβολική κατανάλωση φαγητού, μπορεί να σημαίνει πως βρίσκεται σε μειονεκτική θέση και αισθάνεται αμηχανία.

Οι ερευνητές, πάντως συνιστούν στους άνδρες να μην το παρακάνουν με το φαγητό, γιατί είναι πολύ πιθανό να βάλουν στον ίδιο δρόμο, δηλαδή το δρόμο του φαγητού, τις συντρόφους τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πίτσα μελέτη δείπνο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ