Ηλεκτρονικά η απογραφή των προστατευόμενων μελών στο ΙΚΑ-ΕΤΑΜ - iefimerida.gr

Ηλεκτρονικά η απογραφή των προστατευόμενων μελών στο ΙΚΑ-ΕΤΑΜ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μέσω της ηλεκτρονικής υπηρεσίας του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ θα μπορούν πλέον οι ασφαλισμένοι να απογράψουν τα προστατευόμενα μέλη τους (σύζυγο-τέκνα), που είναι ασφαλισμένα στο οικογενειακό βιβλιάριο υγείας.


Όπως ενημερώνει η διοίκηση του Ιδρύματος εν' όψει του νέου ασφαλιστικού έτους και προκειμένου να αποφευχθεί η ταλαιπωρία των ασφαλισμένων η απογραφή θα γίνει ηλεκτρονικά με μια απλή διαδικασία και χωρίς να απαιτείται η φυσική παρουσία και ειδικότερα:

Η εν λόγω απογραφή πραγματοποιείται μέσω της ηλεκτρονικής / διαλειτουργικής υπηρεσίας με τίτλο «Απογραφή και Απόδοση Ασφαλιστικής Ικανότητας Έμμεσα Ασφαλισμένων», που είναι διαθέσιμη στο διαδικτυακό τόπο του Ι.Κ.Α.-Ε.Τ.Α.Μ. (www.ika.gr / Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες / Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες προς Ασφαλισμένους - Συνταξιούχους).

Η διαδικασία είναι απλή και ολοκληρώνεται άμεσα, απαλλάσσοντας, όσους την επιλέγουν, από την υποχρέωση να επισκεφθούν τα υποκαταστήματα του ταμείου και την προσκόμιση δικαιολογητικών που απαιτεί η χειρόγραφη διαδικασία απογραφής και απόδοσης ασφαλιστικής ικανότητας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΙΚΑ προστατευόμενα μέλη απογραφή 2016
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ