«Μασάζ» στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κάνουν Τσακαλώτος-Δραγασάκης-Σταθάκης - iefimerida.gr

«Μασάζ» στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κάνουν Τσακαλώτος-Δραγασάκης-Σταθάκης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με στόχο να προλάβει τις «αρνητικές εκπλήξεις» το Μέγαρο Μαξίμου, έστειλε τρεις κορυφαίους υπουργούς να ενημερώσουν τους βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος για τη συμφωνία με τους εταίρους και τα προαπαιτούμενα του πολυνομοσχεδίου ενόψει της ψηφοφορίας.

Την... αποστολή της ενημέρωσης έχουν αναλάβει ο Ευκλείδης Τσακαλώτος και ο Γιάννης Δραγασάκης, ενώ παρών είναι και ο Γιώργος Σταθάκης.

Στο εσωτερικό της Κοινοβουλευτικής Ομάδας επικρατεί κατά γενική ομολογία έντονο μούδιασμα, τόσο για τους πλειστηριασμούς όσο για τη φορολογία στο κρασί, αλλά και για τους αγρότες. Στη διάρκεια της ενημέρωσης πάντως γίνονται ερωτήσεις και δεν έχουν σημειωθεί εντάσεις.

Ενδεικτικές είναι οι αντιδράσεις βουλευτών που προέρχονται από αγροτικές περιοχές.

Ειδικότερα, ο Ηρακλειώτης βουλευτής Γιάννης Μιχελογιαννάκης εμφανίζεται αρνητικός στην «άλωση του κρασιού» και προτείνει στην κυβέρνηση να ξανασκεφτεί το εν λόγω μέτρο. Στο ίδιο μήκος κύματος και ο βουλευτής Σάμου Δημήτρης Σεβαστάκης.

Πάντως, κυβερνητικές πηγές μιλώντας στο iefimerida.gr εμφανίζονται αισιόδοξοι ότι «δεν υπάρχει ανησυχία για την κυβερνητική πλειοψηφία στην ψηφοφορία».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ