Λήξη συναγερμού στην Air France - Δεν βρέθηκαν εκρηκτικά στις πτήσεις από ΗΠΑ για Παρίσι - iefimerida.gr

Λήξη συναγερμού στην Air France - Δεν βρέθηκαν εκρηκτικά στις πτήσεις από ΗΠΑ για Παρίσι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κανονικά θα εκτελεστούν οι πτήσεις της Air France με προορισμό το Παρίσι, αφού δεν βρέθηκαν εκρηκτικά στις αποσκευές, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία.

Δύο πτήσεις της γαλλικής αεροπορικής εταιρείας Air France από τις ΗΠΑ με προορισμό το Παρίσι άλλαξαν χθες το βράδυ πορεία έπειτα από ανώνυμες απειλές που έγιναν τηλεφωνικώς για την ύπαρξη βόμβας στα δύο αεροπλάνα.

Ένα Airbus A-380 που είχε αναχωρήσει από το Λος Άντζελες και είχε προορισμό το Παρίσι (πτήση 65), προσγειώθηκε στο Σολτ Λέικ Σίτι, στην Γιούτα, στις δυτικές ΗΠΑ, όπου οι επιβάτες και το πλήρωμα αποβιβάστηκαν και οδηγήθηκαν στον τερματικό σταθμό, δήλωσε εκπρόσωπος της FAA.

Η πτήση 55 που είχε αναχωρήσει από το Διεθνές Αεροδρόμιο Ουάσιγκτον-Ντάλες της μητροπολιτικής περιοχής της Ουάσινγκτον άλλαξε πορεία και προσγειώθηκε στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Χάλιφαξ στη Νέα Σκωτία στον Καναδά, όπου επίσης αποβιβάστηκαν με ασφάλεια οι επιβάτες και το πλήρωμα του αεροπλάνου.

Οπως ανακοίνωσε και επίσημα η Air France, η πτήση από το Σολτ Λέικ είναι «καθαρή» και έτοιμη να πραγματοποιηθεί κανονικά για το Παρίσι.

Οπως ανέφερε λίγο αργότερα και η αστυνομία, ελέγχθησαν όλες οι αποσκευές αλλά και το εσωτερικό του αεροπλάνου για την πτήση 55, όπου δεν βρέθηκε εκρηκτική ύλη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Air France πτήσεις εκρηκτικά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ