Anonymous: «Χακάρισαν» πάνω από 5.500 λογαριασμούς των ISIS - iefimerida.gr

Anonymous: «Χακάρισαν» πάνω από 5.500 λογαριασμούς των ISIS

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι Anonymous, η οργάνωση διαδικτυακής πειρατείας, επιβεβαίωσαν την Τρίτη ότι χάκαραν περισσότερους από 5.500 λογαριασμούς στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter που συνδέονται με την οργάνωση Ισλαμικό Κράτος μετά την κήρυξη του πολέμου κατά των τζιχαντιστών ως αντίποινα στις τρομοκρατικές επιθέσεις που αιματοκύλισαν το Παρίσι.

«Χακάραμε περισσότερους από 5.500 λογαριασμούς του Ισλαμικού Κράτους» επιβεβαιώνεται στο μήνυμα. Ο τρόπος των κυβερνοεπιθέσεων αυτών δεν διευκρινίστηκε.

Οι Anonymous δημοσίευσαν τον σχετικό κατάλογο σε ένα φόρουμ με την ετικέτα #daeshbags, που παραπέμπει στην αγγλική υβριστική λέξη «douchebag», δηλαδή σκουπίδι.

Σε μια προφανή απάντηση, ένα μήνυμα αναρτήθηκε μέσω της εφαρμογής ανταλλαγής μηνυμάτων Telegram όπου καλούνται οι υποστηρικτές του Ισλαμικού Κράτους να προστατεύσουν τους λογαριασμούς τους.

«Οι χάκερ Anonymous απειλούν (…) ότι θα εξαπολύσουν μια ευρεία επιχείρηση εναντίον του Ισλαμικού Κράτους (ηλίθιοι)» γράφει το μήνυμα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ anonymous Isis χάκερ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ